Tip: AdisNazareet.nl voortaan TEAM AdisNazareet.nl!

AdisNazareet.nl voortaan TEAM AdisNazareet.nl!

Gepubliceerd op: 11 juni 2014 2 min lezen Adis Nazareet

Het is je wellicht niet volledig ontgaan. Sinds de komst van Matthijs Beumer als stagiair is het AdisNazareet.nl logo de afgelopen maanden een prominentere rol gaan spelen dan voorheen. De Facebook pagina wordt de laatste tijd door o.a. onze Tores gevuld met leukigheidjes en klei- kunstwerken van de bovenste plank! 

Matthijs heeft niet alleen ingezet op social media, maar ook actief deelgenomen aan alle projecten voor klanten. Met zijn creativiteit, input en ondernemende houding hebben we besloten om samen door te gaan als TEAM AdisNazareet.nl!

Waarom Team?

Vanwege de groei en de fijne samenwerking zal Matthijs vanaf 1 juli als online marketing- partner zelfstandig projecten gaan oppakken. Dit zal in nauwe samenwerking gaan zodat we elkaar versterken en hierdoor de Hoogeveense ondernemers nog meer en beter van dienst kunnen zijn met de online marketing activiteiten! Door het partnerschap is Matthijs het eerste Team- lid en we hopen ons team in de toekomst verder uit te breiden door jonge marketeers op te leiden volgens de Inbound marketing methode. Een visie & werkwijze waarbij de klant centraal staat en het belang van de klant altijd voorop staat.

Matthijs aan het woord

Tijdens mijn studie heb ik alle trends en ontwikkelingen op het gebied van online marketing nauwlettend gevolgd. Het belang van transparantie, authenticiteit en eerlijkheid is enorm toegenomen. Adis’ visie op het ondernemerschap sprak me enorm aan waardoor ik koos voor deze stage. Alle beslissingen dienen gemaakt te worden in het belang van de klant. Door op locatie te werken en alles bespreekbaar en inzichtelijk te maken weten klanten precies wat er speelt en waar ze aan toe zijn.

Inbound marketing is een levensstijl en geen dieet. Bij Adis Nazareet zit het in het DNA en zal nooit van zijn visie afstappen, dat bevalt me en ik denk dat we ons hiermee onderscheiden van de online marketing bureaus in de regio. Het samenwerken met Adis is fijn omdat hij erg ambitieus is en geen idee te gek is! Ik vind het daarom geweldig dat ik per 1 juli kan aansluiten en ben er trots op onderdeel te worden van het Team AdisNazareet.nl. Ik hoop op een lange en fijne samenwerking! Vrijdag de 13e aanstaande vieren we onze samenwerking. Bijgelovig zijn we niet dus het zal een gezellig feest worden, zonder ongelukjes!

Daag ons uit!

Zoals gezegd kunnen we als Team nu nog creatiever en gerichter ondernemingen helpen op gebied van online marketing. Daag ons uit om vrijblijvend te brainstormen over je onderneming, middels een sparsessie. Wil je meer klanten, je naamsbekendheid vergroten en creatief je doelgroep bereiken online? Neem dan contact met ons op om een afspraak in te plannen. We komen dan met alle plezier op locatie om te sparren over je online kansen! U kunt ook gebruik maken van onze service: vrijblijvend marketing advies.

Wie weet tot snel!