Google ads Specialist - Online groeien met Rockwise!

Rockwise Top 3% Google Ads specialisten in NL

Ben je  van plan om te gaan adverteren in Google? En je wilt jouw Google Ads werkzaamheden uitbesteden bij een Google Ads specialist?

Dan is het belangrijk om een zorgvuldige keuze te maken voor het Google Ads bureau waarmee je gaat samenwerken.

Een gedegen onderzoek hierin is het halve werk. De Google Ads specialisten van Rockwise staan op het punt gecertificeerd te worden door Google met de Google Ads premium Badge.

Google Ads specialisten onderscheiden

De Google Ads branche staat op z’n kop. Iedere ondernemer die zich inschrijft bij de KvK, kan zich Google Ads specialist noemen. Gevolg hiervan is dat de markt bestaat uit cowboys die uren wegzetten en professionele Google Ads bureaus waarbij het rendement leidend is. Rockwise maakt zich uniek door de denkwijze te hanteren van een belegger. Klanten investeren in kennis en ervaring van Rockwise om vervolgens van iedere geïnvesteerde euro minimaal zes euro terug te krijgen.

We zijn constant opzoek om de ontastbare Google Ads dienst, zo tastbaar mogelijk te maken voor ondernemers. Dit doen we door onder andere vooraf een vrijblijvende kansberekening en haalbaarheidsonderzoek te doen met behulp van de Google Ads planner. Inzichten die uit dit onderzoek komen, zorgen ervoor dat er heldere doelstellingen ontstaan die als houvast dienen voor onze klanten. Deze doelstellingen zijn voor zowel ons als voor onze klanten een uitgangspunt om het beoogde succes te definiëren.

Google Ads Specialist – Rode Badge

Google reikt jaarlijks enkele rode Google Ads badges uit aan Google Ads agenten. Enkel de Google Ads bureaus die voldoen aan onderstaande criteria komen hiervoor in aanmerking.

 • Google Ads bureau behoort bij de top 3% bureau qua het gespendeerde maandelijkse Google Ads budget.
  • Dit gegeven zegt iets over de omvang van de klanten die het bureau bedient
 • Google Ads bureau heeft een X aantal accounts in beheer
  • Het exacte aantal is onduidelijk, maar naar schatting zijn dit er minimaal 100
 • De Google Ads specialisten zijn allen gecertificeerd voor Google Search, Google Shopping, Google Display en Google Video
 • Google Ads bureau is beheerder van minimaal 50% van het totale Google Ads portfolio

Met trots kunnen wij vertellen dat wij voldoen aan al deze criteria. Momenteel loopt de procedure om definitief gecertificeerd te worden met de Rode Badge, waardoor wij een plek bemachtigen bij de top 3% Google Ads specialisten in Nederland.

 • Top 3% Google Agencies

  Rockwise hoort qua grootte en prestaties bij de top 3% in Nederland. Een flinke verantwoordelijkheid, maar die dragen we met trots.

 • 28 jaar ervaring

  Onze specialisten dragen een gezamenlijke Google Ads bagage van ruim 28 jaar.

 • Internationale ervaring

  We werken in Nederland, België, Frankrijk, Spanje, Portugal, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Scandinavië, Colombia, VS, Canada en Australië.

 • Gratis marktprognose

  Wij maken graag een vrijblijvende prognose van de kansen in uw markt evenals een presentatie van een strategie die hierbij past.

 • €3.500.000,- budget p/j

  Het afgelopen jaar hebben wij gewerkt met een totaal mediabudget van ruim €3.500.000,-.

 • Korte doorlooptijd

  Wij spreken uit, altijd binnen een maand na akkoord live te zijn met uw Google Advertenties.

Ontdek jouw Google Ads mogelijkheden

Maak direct een afspraak

Wij werken resultaatgericht en halen alleen voldoening uit projecten waarmee wij een glimlach op de mond van onze klanten creëren.

Benieuwd of en hoe wij u van dienst kunnen zijn met Google Ads? We komen graag in contact.