Google Shopping Feed WordPress Genereren - Online groeien met Rockwise!

Rockwise Google Shopping Feed Genereren

Wil jij een Google Shopping campagne opzetten, maar geen idee hoe dit technisch in elkaar steekt? Dan ben je in dit artikel op de juiste plek. Voordat we de shopping campagne gaan opzetten is het van belang dat je een Google Merchant account opzet.

Google Shopping Feed WordPress Genereren

Wil jij een Google Shopping campagne opzetten, maar geen idee hoe dit technisch in elkaar steekt? Dan ben je in dit artikel op de juiste plek. Voordat we de shopping campagne gaan opzetten, is het van belang dat je een Google Merchant account opzet.

Merchant Center account opzetten voor Google Shopping

Merchant Center is een tussenschakel tussen je webshop en Google Ads account. In het Merchant Center bepaal je alle praktische gegevens rondom je webshop (zoals verzendkosten, duur van bezorging, valuta, etc, etc,) Nadat je een account hebt aangemaakt is het tijd om een productfeed te genereren.

Shopping XML Feed genereren WordPress/ Woocommerce

Dit is een XML-bestand waar alle informatie rondom je producten in één lijst is opgenomen. Denk aan productafbeelding, prijs, titel, etc. Shopping Feed WordPress website Heb je een webshop gebouwd in WordPress/ Woocommerce? Dan kun je eenvoudig een productfeed genereren.

Shopping Productfeed Pro Woocommerce

Installeer als eerst de plugin Shopping Productfeed Pro Woocommerce. Nadat deze plugin geïnstalleerd en geconfigureerd is, kun je de productfeed uitdraaien als URL. Deze kun je vervolgens uploaden in het Google Merchant account. Nadat je overige instellingen, zoals verzendmethoden, in je Merchant account hebt ingesteld, kun je de feed laten keuren door Google. Google zal de productfeed en webshop handmatig keuren op een groot aantal elementen.

Productfeed afgekeurd beleidsschending / dissaproved police violence

Voldoen de feed, producten en webshop aan de eisen van Google? Dan worden producten binnen 5 werkdagen goedgekeurd. Nadat de productfeed is goedgekeurd en het Merchant account is gekoppeld aan het Google Ads account, kun je producten importeren in Google Ads. Vervolgens kun je een nieuwe shopping campagne opzetten.

Hulp nodig bij het opzetten van Google Shopping campagnes?

Kom je er zelf niet helemaal uit met het opzetten van Google Shopping campagnes? We kijken graag met je mee. Stuur ons een bericht en we nemen contact met je op.

 • Top 3% Google Agencies

  Rockwise hoort qua grootte en prestaties bij de top 3% in Nederland. Een flinke verantwoordelijkheid, maar die dragen we met trots.

 • 28 jaar ervaring

  Onze specialisten dragen een gezamenlijke Google Ads bagage van ruim 28 jaar.

 • Internationale ervaring

  We werken in Nederland, België, Frankrijk, Spanje, Portugal, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Scandinavië, Colombia, VS, Canada en Australië.

 • Gratis marktprognose

  Wij maken graag een vrijblijvende prognose van de kansen in uw markt evenals een presentatie van een strategie die hierbij past.

 • €3.500.000,- budget p/j

  Het afgelopen jaar hebben wij gewerkt met een totaal mediabudget van ruim €3.500.000,-.

 • Korte doorlooptijd

  Wij garanderen altijd binnen een maand na akkoord live te zijn met de Google Advertenties.

Ontdek jouw Google Ads mogelijkheden

Maak direct een afspraak

Wij werken resultaatgericht en halen alleen voldoening uit projecten waarmee wij een glimlach op de mond van onze klanten toveren.

Benieuwd of en hoe wij u van dienst kunnen zijn met Google Ads? We komen graag in contact.