Optimale Websites & Webshops

Rockwise websites en webshops

Een website of webshop om dé online Giant te worden in jouw specifieke branche? Bij Rockwise hebben we de keuze gemaakt om dit enkel met behulp van WordPress en WooCommerce te doen. Een gebruiksvriendelijk content management systeem met vele mogelijkheden van uitbreidingen. Hierdoor is het mogelijk om modulair te kunnen groeien met jouw website/webshop.

Strategie

Om een online Giant te worden is het van groot belang om een online strategie voor jouw website of webshop te hebben. Zonder dit essentiële onderdeel is de investering bij voorbaat verloren.
Bij Rockwise vinden we strategie van groter belang dan uitstraling. Ben je op zoek naar een hoger conversieratio om dé online Giant te worden in een specifieke branche? Dan ben jij de ondernemer die bij Rockwise past.

Strategie

Design

Met uw doelstelling(en) in het achterhoofd gaat de designer aan de slag met het visualiseren van het wireframe. Hierbij is een van de belangrijkste aandachtspunten dat de uitstraling van uw website/webshop aanspreekt bij uw doelgroep.

Design

Bork Groep

“We hebben onze doelen voor dit jaar ruimschoots gehaald!”

Ontwikkeling

De motor achter uw website… U als ondernemer wil graag dat deze als een naaimachine loopt. Hoe, wat en waarom is bij de meeste ondernemers van ondergeschikt belang. Wij raken dan ook liever niet met u verzeild in verhalen over PHP, Javascript, HTML, CSS, MySQL en meer. Onze developers daarentegen vinden dit het mooiste wat er is, zeker wanneer de samensmelting van deze technieken ervoor zorgen dat uw website als een naaimachine draait!

Ontwikkeling

Onderhoud

Een auto zonder onderhoud? We maken deze vergelijking voor het gemak ook online. Zonder het goed onderhouden van technieken gaat het vroeg of laat een keer fout. Een button die niet meer goed werkt, een pagina die niet goed inlaadt, of erger…Ons advies? Beter voorkomen dan genezen!

Onderhoud
 • Informeel doch professioneel

  We hechten waarde aan een persoonlijke band zodat we eerlijk kunnen zijn naar elkaar.

 • Snel online

  In de meeste gevallen zijn we binnen twee maanden online.

 • Duidelijke taal

  Geen langdradige technische verhalen, maar duidelijke communicatie.

 • Volledige ontzorging

  Geen tijd of zin om je website zelf te beheren? Bij Rockwise nemen wij het graag uit handen!

 • Technisch beheer

  Domeinregistratie, e-mailaccounts, back-ups, onderhoud etc. Wij verzorgen het allemaal voor een succesvolle website!

 • Vooruitstrevend

  Na oplevering van je website begint het pas echt. Continue verbeteren en ontwikkelen voor nóg meer succes!

Ontdek jouw mogelijkheden

Maak direct een afspraak

Je doelgroep bereiken kan alleen maar als de website bij hen aanspreekt! De eerste indruk is tenslotte het allerbelangrijkste en die kun je veelal maar één keer geven. Ook een succesvolle website ervaren? Neem contact op om vrijblijvend te sparren over de mogelijkheden voor jouw onderneming.