Strategie - Online groeien met Rockwise!

Rockwise Strategie

Om een online Giant te worden is het van groot belang om een online strategie voor jouw website of webshop te hebben. Zonder dit essentiële onderdeel is de investering bijvoorbaat verloren.
Bij Rockwise vinden we strategie van groter belang dan uitstraling. Ben je op zoek naar een hoger conversieratio om dé online Giant te worden in een specifieke branche? Dan ben jij de ondernemer die bij Rockwise past.

Strategie bepalen

Bij Rockwise bepalen we een strategie door samen met jou stil te staan bij doelstellingen plus de daarbijbehorende uitkomsten. Vanuit die stip aan de horizon maken we een roadmap met de (gezamenlijk) te zetten stappen. In het begin hebben we veelvuldig contact over hoe we uw website / webshop willen indelen. Dit is bijvoorbeeld de lay-out, structuur en het beeldmateriaal. Ook wel het wireframe genoemd. Voor ons wordt het hierdoor mogelijk om zonder veel tekst en uitleg het plan van aanpak te presenteren. Concreet, helder en duidelijk!
Vanuit deze lijnen kunnen we met zoveel mogelijk helderheid de designfase in. Waar we de uitgezette lijnen gaan visualiseren met kleur, vorm en lettertype.

Ontdek jouw mogelijkheden

Maak direct een afspraak

Je doelgroep bereiken kan alleen maar als de website bij hen aanspreekt! De eerste indruk is tenslotte het allerbelangrijkste en die kun je veelal maar één keer geven. Ook een succesvolle website ervaren? Neem contact op om vrijblijvend te sparren over de mogelijkheden voor jouw onderneming.