Bouw je
FANbase

In 2006, 2009, 2012, 2014, 2017, 2018 én 2020 was hij de bestverkopende management-auteur van Nederland. Jos Burgers schreef o.a. ‘Gek op gaten uit’, over het verbeteren van de klantgerichtheid van medewerkers. De Wet van Snuf, dat gaat over de kracht van geven bij het versterken van relaties en Thuis ben ik niet zo leuk! Over het vinden en binden van klanten, met een beetje humor.

Ruim 10 jaar was Jos docent Marketing & Marktonderderzoek aan de Fontys Hogescholen te Eindhoven, waarna hij aan de slag ging als adviseur op het gebied van strategie en klantgerichtheid. Inmiddels geeft hij jaarlijks zo’n 150 presentaties waarbij hij met humor en praktijkvoorbeelden je een spiegel voorhoudt om te kijken naar je eigen werkzaamheden.

Tijdens de derde editie van GROOTspraak kan er dus ruimschoots gelachen worden en schuwt Jos niet om wat voorbeelden uit het publiek aan te halen. Benieuwd naar Jos Burgers en zijn waarde en inzichten? Meld je aan voor de 3e editie van GROOTspraak op 28 september.

GROOTspraak is powered by ROCKWISE

Aanmelden bijna mogelijk
Sep
28
Jos Burgers gastspreker bij GROOTspraak Rockwise

Jos Burgers

Management-auteur

De afgelopen 15 jaar verkende hij verschillende sectoren

212 miljoen views

Ron Simpson gastspreker bij GROOTspraak Rockwise

Ron Simpson

Award winning serieondernemer

Zijn verhalen lijken haast die uit een filmscéne maar niets ervan is fictie. Ron Simpson is een award winning serieondernemer met een feilloos oog voor marketing en branding. Met zijn strategische visie en creativiteit ontwikkelde hij zich van MC tot eigenaar van meerdere succesvolle concepten. 24K Agency, The Avocado-Show en zijn recente venture Skybox zijn voorbeelden van de enorme creativiteit van Ron.

De afgelopen 15 jaar verkende hij verschillende sectoren, reisde de wereld rond als artiest en werkte samen met industry heavyweights als Red Bull, Nike, Bacardi, Porsche, Sony en Moët & Chandon. Samen met co-founder Julien Zaal ging hij met The Avocado-Show viraal. 212 miljoen views en binnen één jaar een internationale franchise met vestigingen in Parijs, Londen, Madrid, Brussel, Amsterdam en meer.

Een creatief idee? Ron die weet er direct wel raad mee. Zin in een avond waarin deze bevlogen verhalenverteller zijn kennis met je komt delen? Alle geheimen van marketing, branding, creativiteit en ondernemen komen voorbij tijdens de derde editie van GROOTspraak powered by ROCKWISE. Kom Ron Simpson en Jos Burgers live bewonderen op deze nu al SPRAAKmakende avond.

hello@rockwise.nl