Koen Leerentveld - Rockwise

Koen
Leerentveld

Managing director Commercie & Web consultant

Hi! Ik ben Koen! Geboren in Utrecht, maar woonachtig in de mooiste wijk van Meppel, Berggierslanden. Mijn achtergrond ligt in de commercie en vormgeving. Met die achtergrond en kennis en kunde Rock ik inmiddels ruim 10 jaar in de wereld van Rockwise.

Binnen Rockwise draag ik zorg voor de commerciële doelstellingen. Nee, niet met als doel zoveel mogelijk omzet te draaien. Rockwise heeft als hoofddoel een positief verschil te maken in het leven van ondernemers door online uitdagingen om te zetten in successen en klantverlangens te realiseren. Het genereren van omzet voor de klant en voor Rockwise is het gevolg hiervan. Dat geeft een heerlijke kick om beide doelstellingen te sturen en te behalen!

Daarnaast houd ik mij bezig met processen en systemen verbeteren om een duurzame groei te realiseren en efficiëntie in de organisatie te laten groeien en te waarborgen, waardoor er nog meer tijd is om klanten te helpen! Zo werken we vrijwel papierloos en is alles gecentraliseerd in CRM en projectmanagementtool.

Naast bovenstaande activiteiten ben ik op dit moment nog het klankbord voor klanten aangaande hun website of webshop, waarbij ik de lijnen intern uitzet om de beoogde uitkomsten te realiseren, als ook de kwaliteit te waarborgen. Vervolgens faciliteert ons fijn ingerichte projectsysteem de milestones, welke eenieder bij de les houden. Mijn collega Samir neemt het projectmanagement steeds meer over als verantwoordelijke over de werkvloer.