Tip: Interview Bakschik Martirosian: "Het zijn hele betrouwbare jongens en dat vinden wij fijn."

Interview Bakschik Martirosian: “Het zijn hele betrouwbare jongens en dat vinden wij fijn.”

Gepubliceerd op: 11 januari 2021 1 min lezen Matthijs Beumer

Ik ben Bakschik Martirosian, de oprichter van BMTEC. Wij houden ons bezig met lasersnijden van kunststoffen. Rockwise heeft een compleet pakket in huis om ons hiermee te ondersteunen. Diensten van Rockwise betekenen voor ons: gerichte campagnes en gerichte aanvragen vanuit zowel Nederland als Duitsland.

Onze relatie met het team van Rockwise is hecht. Zakelijk hebben we ook een fijne vriendschap opgebouwd. Het zijn hele betrouwbare jongens en dat vinden wij fijn. We hebben een goede relatie. Een leuke herinnering is bijvoorbeeld Zwartsluis op de boot met Sander. Hij had een hele taart opgegeten en was daar de hele vaart ziek van.

Weegt de investering op tegen het resultaat?

In het begin is het natuurlijk data verzamelen. Je moet bereid zijn om al die investeringen te doen, maar op het moment waar we nu zitten absoluut. Onze investeringen kunnen wij goed terugverdienen. De verhoudingen tussen online en offline is een mooie aanvulling op elkaar. Met de kennis en kunde van Rockwise halen we veel aanvragen binnen. Uiteindelijk als de aanvraag binnen is, moeten wij er orders van maken. Het is al heel fijn dat een klant ons benadert, omdat zij ons nodig hebben en niet omgekeerd.

Of ik tevreden ben met de samenwerkingen? Absoluut. Waar een samenwerking is, zijn er ook problemen. Maar wat ik fijn vind aan Rockwise is dat er naar je geluisterd wordt wanneer er problemen zijn. De opvolging en de snelheid van opvolging heeft mij vanaf 2015 vastgehouden als een heel tevreden klant. Problemen worden snel verholpen en er wordt goed naar je geluisterd.

Rocken met Rockwise?

Ik vind dat ondernemers moeten rocken met Rockwise, omdat we allemaal zien wat online marketing kan doen en waar we allemaal naar toe gaan met online. Je wilt niet dat je online niet goed vindbaar bent. Een website is veel meer dan een eerste indruk. Het kan ook werken als een conversiemachine en als je dit wilt, is het handig om te rocken met Rockwise.