Tip: Interview Wieke Jong: "Ik heb altijd zin in de wekelijkse meetings die we hebben."

Interview Wieke Jong: “Ik heb altijd zin in de wekelijkse meetings die we hebben.”

Gepubliceerd op: 11 januari 2021 1 min lezen Matthijs Beumer

Mijn naam is Wieke Jong en ik ben head of marketing bij Mapiq. Binnen Mapiq ben ik verantwoordelijk voor het opstellen van de online marketingstrategie en daarom werk ik met Rockwise. Zij helpen mij om deze online marketingstrategie naar een hoger niveau te tillen door onze zichtbaarheid in Google te verbeteren.

Bovenaan in Google

Wij verbeteren onze zichtbaarheid in Google met Rockwise door SEO-optimalisatie en SEO-campagnes. Werken met Rockwise betekent voor mij een hoop extra kennis, vernieuwende inzichten en een hoop extra expertise. Die wij nodig hebben om bovenaan te komen in Google. Wij werken met Rockwise sinds 2020. Ze zijn betrokken vanaf het begin van onze marketingstrategie.

De relatie met Rockwise betekent veel voor mij. Het is altijd gezellig, ze hebben vernieuwende inzichten en ik heb altijd zin in de wekelijkse meetings die we hebben. Ze geven mij heel veel energie, inspiratie en het is altijd leuk om met ze te kletsen. We hebben een goede band, zowel formeel als informeel en ik geniet er heel erg van om met ze samen te werken. Ze brengen ook mijn kennis naar een hoger niveau.

De leukste herinnering die ik heb aan Rockwise is de eerste keer dat ik een social media post van ze zag. Dit ging over het stelen van websitebezoekers van concurrenten. Dat heb ik gelijk gedaan en het werkte! Op dat moment had ik heel veel vertrouwen in Rockwise en wist ik zeker dat ze mijn lead generatie naar een volgend niveau konden brengen. Tot nu toe zijn wij erg tevreden met wat Rockwise ons heeft gebracht. Het is 100% de investering waard geweest en we zijn heel erg blij met de kennis die zij met ons delen en de nieuwe inzichten die zij ons brengen. Ik heb heel erg veel vertrouwen in onze nieuwe plannen voor 2021 en ik weet zeker dat wij samen met Rockwise onze doelstellingen gaan behalen.

Google strategie naar een hoger niveau brengen

Ik raad iedereen aan om te rocken met Rockwise, want ze gaan jullie strategie echt naar een hoger niveau brengen. Ik ben hartstikke blij met ze en ik ben het levende bewijs van het feit dat zij ons echt naar boven hebben gebracht in Google. Twijfel geen moment en ga met ze praten en je zult binnen no time zien hoe zij waarde kunnen toevoegen aan jouw strategie.