Wie is onze SEO- Giant, Stefan Leferink?

Gepubliceerd op: 1 januari 2021

Rockwise familie

Rockwise is meer dan zomaar een E-commerce agency. We beschouwen onze collega’s als familie. We ontwikkelen goede relaties met de mensen waar we dagelijks mee werken, of het nu gaat om het team, de klanten, leveranciers of relaties. We hebben een gezamenlijk doel: Het creëren van een klimaat waar online Giants elkaar ontmoeten en inspireren!

Wie is onze SEO Giant, Stefan Leferink?

Mijn naam is Stefan Leferink. Ik ben opgegroeid in Hattem, maar inmiddels woonachtig in Zwolle. Via het journalistieke wereldje ben ik uiteindelijk in de marketing terecht gekomen. Eerst als contentmarketeer, toen als allround marketeer en bij Rockwise ben ik actief als SEO projectmanager. In deze rol help ik onze klanten aan mooie organische posities in de zoekmachine. Het geeft mij een kick om te zien dat belangrijke zoektermen voor een klant steeds meer stijgen en uiteindelijk bovenaan in Google staan. Dit zorgt ervoor dat ik dagelijks met plezier en gedreven aan het werk ben. Mijn leukste herinnering aan Rockwise is de gezellige sfeer tussen de collega’s, maar hopelijk komen hier snel mooie herinneringen bij.