Over ons? Online groeien met Rockwise!

Maak kennis met de Giants

van Rockwise

Heel lang is het een mysterie geweest hoe er in Nederland zonder machines, zulke zware stenen gestapeld konden worden. De lokale bevolking wist het zeker. De hunebedden moesten wel gebouwd zijn door reuzen. Door Giants.

De Giants van weleer

Dat de hunebedden nog steeds overeind staan is te danken aan het oersterke fundament. We zijn onder de indruk van deze constructies en delen de visie dat grote successen op lange termijn alleen geboekt kunnen worden als er sprake is van een gigantisch fundament. Geïnspireerd door de Giants van weleer dragen wij ons steentje bij in het digitale tijdperk. We willen de complete situatie van de ondernemer helder hebben en vanuit daar bepalen welke bouwstenen er nodig zijn én hoe deze geplaatst moeten worden. We gebruiken hierbij de e-commerce wijsheid die wij de afgelopen twaalf jaar hebben ontwikkeld. We do it Rockwise.

Missie

Rockwise ondersteunt ondernemende bedrijven bij het maximaliseren van het marktpotentieel en de transformatie naar dé online giant in hun specifieke branche!

Visie

Ultimo 2025 is Rockwise autoriteit als toonaangevend marketingbureau en vormt het vulkanische centrum waar online giants elkaar ontmoeten en inspireren!

Online groeien via Google

Rockwise is er om jou als ondernemer te helpen groeien via het internet. Dat doen we door de beste tips en nieuwste online marketing trends te delen via onze e-books, blogs, video’s, cursussen, podcast en evenementen. Wij ontwikkelen graag jouw website en werven potentiële klanten met koopintentie via de zoekmachines van Google. Je kunt zowel de Google Ads als SEO activiteiten aan ons uitbesteden.

Samir
Ismael

Operationeel manager

Sandra
Kerdijk

SEO-content

Gerrit
Kreeft

Web Giant

Melvin
Zwiep

Ads Giant

Robin
Giethoorn

Ads Giant

Niek
Heerink

Web Giant

Pam
Ballast

Administratie

Mark
Mulder

Seo Giant

Milan
Ronkes

Ads Giant

Matthijs
Beumer

Marketing

Koen
Leerentveld

Commercie

Adis
Nazareet

SEO manager