Over ons - Online groeien met Rockwise!

Maak kennis met

Rockwise

Heel lang is het een mysterie geweest hoe er in Nederland zonder machines, zulke zware stenen gestapeld konden worden. De lokale bevolking wist het zeker. De hunebedden moesten wel gebouwd zijn door reuzen. Door Giants.

De Giants van weleer

Dat de hunebedden nog steeds overeind staan is te danken aan het oersterke fundament. We zijn onder de indruk van deze constructies en delen de visie dat grote successen op lange termijn alleen geboekt kunnen worden als er sprake is van een gigantisch fundament. Geïnspireerd door de Giants van weleer dragen wij ons steentje bij in het digitale tijdperk. We willen de complete situatie van de ondernemer helder hebben en vanuit daar bepalen welke bouwstenen er nodig zijn én hoe deze geplaatst moeten worden. We gebruiken hierbij de e-commerce wijsheid die wij de afgelopen twaalf jaar hebben ontwikkeld. We do it Rockwise!

Missie

Rockwise ondersteunt ondernemende bedrijven bij het maximaliseren van het marktpotentieel en de transformatie naar dé online giant in hun specifieke branche!

Visie

Ultimo 2025 is Rockwise autoriteit als toonaangevend marketingbureau en vormt het vulkanische centrum waar online giants elkaar ontmoeten en inspireren!

Online groeien via Google

Rockwise is er om jou als ondernemer te helpen groeien via het internet. Dat doen we door de beste tips en nieuwste online marketing trends te delen via onze e-books, blogs, video’s, cursussen, podcast en evenementen. Wij ontwikkelen graag jouw website en werven potentiële klanten met koopintentie via de zoekmachines van Google. Je kunt zowel de Google Ads als SEO activiteiten aan ons uitbesteden.

Matthijs
Beumer

Managing directorGoogle Ads & SEO consultant

Koen
Leerentveld

Managing directorCommercie & Web consultant

Samir
Ismael

Performance managerOperationeel aanspreekpunt

Mark
Mulder

Marketing consultantZoekmachine optimalisatie (SEO)

Milan
Ronkes

Marketing consultantGoogle Ads

Gerrit
Kreeft

Technical consultantWordPress

Melvin
Zwiep

Technical consultantGoogle Ads

Niek
Heerink

Technical consultantWordPress

Roy
Monteiro

Graphic consultantDesign

Maikel
Klunder

Branding consultantMarketing Rockwise

Pam
Ballast

Backoffice assistantAdministratie & Financiën