Maak kennis met de Giants

van Rockwise

Heel lang is het een mysterie geweest hoe er in Nederland zonder machines, zulke zware stenen gestapeld konden worden. De lokale bevolking wist het zeker. De hunebedden moesten wel gebouwd zijn door reuzen. Door Giants.

De Giants van weleer

Dat de hunebedden nog steeds overeind staan verklapt het sterke fundament. We zijn onder de indruk van deze sterke constructies en delen de wijsheid dat grote successen op termijn alleen geboekt kunnen worden wanneer het fundament sterk staat. Geïnspireerd door de Giants van weleer dragen wij ons steentje bij. We willen de complete situatie van een ondernemer inzichtelijk hebben om vanuit daar te kijken welke bouwstenen er nodig zijn en hoe deze geplaatst moeten worden. We gebruiken hierbij de e-commerce wijsheid die wij de afgelopen twaalf jaar hebben ontwikkeld. We do it Rockwise.

Missie

Rockwise ondersteunt ondernemende bedrijven bij het maximaliseren van het marktpotentieel en de transformatie naar dé online giant in hun specifieke branche!

Visie

Ultimo 2025 is Rockwise autoriteit als toonaangevend marketingbureau en vormt het vulkanische centrum waar online giants elkaar ontmoeten en inspireren!

Online groeien via Google

Rockwise is er om jou als ondernemer te helpen groeien via het internet. Dat doen we door de beste tips en nieuwste online marketing trends te delen via onze e-books, blogs, video’s, cursussen, podcast en evenementen. Wij ontwikkelen graag jouw website en werven potentiële klanten met koopintentie via de zoekmachines van Google. Je kunt zowel de Google Ads als SEO activiteiten aan ons uitbesteden.

Sandra
Kerdijk

Back-office

Gerrit
Kreeft

Web Giant

Melvin
Zwiep

Ads Giant

Robin
Giethoorn

Ads Giant

Niek
Heerink

Web Giant

Stefan
Leferink

Seo Giant

Sander
van Dijk

Ads Giant

Matthijs
Beumer

Marketing

Koen
Leerentveld

Commercie

Adis
Nazareet

Operationeel

Tijn
Lubbers

Web Giant

Mark
Mulder

Seo Giant

Milan
Ronkes

Ads Giant

Pam
Ballast

Administratie

Ton
Leerentveld

Organisatiestrateeg