Tip: Promobee

Promobee

Gepubliceerd op: 31 januari 2018 2 min lezen Koen

U hebt ongetwijfeld wel eens een beurs bezocht. Daar komt u talloze bedrijven tegen, die hun dienst of product promoten. Dit wordt vaak gedaan a.d.h.v. een praatje of presentatie, maar ook het uitdelen van promotiegeschenken, zoals een bedrukte pen, -keycord of -flesje water hoort hierbij.

Specialist in relatiegeschenken

Een echte specialist in het leveren van gepersonalisseerde promotiegeschenken is PromoBee. Van bedrukte waterflesjes tot bedrukte emmers, bijna alles wat kan worden ingezet als promotieartikel is te verkrijgen bij PromoBee. Geschikt voor iedereen die iets persoonlijks wil weggeven aan zijn of haar relaties.

Google Ads Kansberekening

Voorafgaand aan ieder Google Ads project maakt Rockwise een kansberekening. In deze calculatie wordt het online zoekvolume voor de betreffende producten/diensten ingeschat en de klikprijzen bepaald. Deze cijfers worden afgewogen tegen de huidige websiteprestaties, waardoor er een realistische inschatting kan worden gemaakt van de kans van slagen van het project.

Producten promoten met Google Ads

Ook PromoBee zet met succes Google Ads campagnes in om hun producten te promoten.
Allereerst wordt er gebruik gemaakt van zoekwoordcampagnes, om vindbaar te zijn in het zoeknetwerk van Google. Google eens naar ”Waterflesjes bedrukken”, grote kans dat u PromoBee tegenkomt tussen de bovenste resultaten. De zoekwoordcampagnes worden zeer gericht ingezet op specifieke zoekwoorden.

Daarnaast wordt Google Shopping ingezet. Dit heeft als voordeel dat men zowel een foto van het product ziet, maar ook de prijs. Dit levert zeer gerichte klikken op, aangezien mensen al weten om wat voor een product het gaat en wat de prijs hiervan is. Tenslotte zetten we Remarketing in voor PromoBee. Dit houdt in dat we bezoekers die de website al eens hebben bezocht, opnieuw targeten met een advertentie.

Groot voordeel van het naast elkaar laten draaien van Shopping en de zoekwoordcampagnes, is dat je dubbel zichtbaar bent voor sommige zoekwoorden. Dit vergroot uiteraard de kans op een klik en aankoop.

De klant aan het woord

De eigenaar van PromoBee, René Kerkhof, is al weer heel wat jaren een trouwe klant van Rockwise. Lees hieronder zijn ervaring met onze diensten:
“Rockwise is vanaf maart 2014 bezig met opstellen van verschillende campagnes en komt telkens met vernieuwende tips en ideeën. Alle betaalde campagnes binnen Google zijn allen winstgevend. Door enkele campagnes heb ik dagelijks offerte aanvragen en telefoontjes! Jongens zijn erg professioneel en betrokken! Ze proberen er alles aan te doen om goed gevonden te worden voor een zo’n laag mogelijke prijs. Kortom een aanrader!”