Tip: Wie is onze nieuwe Giant, Mark Mulder?

Wie is onze nieuwe Giant, Mark Mulder?

Gepubliceerd op: 10 januari 2021 1 min lezen Matthijs Beumer

Rockwise familie

Rockwise is meer dan zomaar een E-commerce agency. We beschouwen onze collega’s als familie. We ontwikkelen goede relaties met de mensen waar we dagelijks mee werken, of het nu gaat om het team, de klanten, leveranciers of relaties. We hebben een gezamenlijk doel: Het creëren van een klimaat waar online Giants elkaar ontmoeten en inspireren!

Wie is onze nieuwe Giant, Mark Mulder?

Mijn naam is Mark Mulder. Ik ben 24 jaar oud en ben geboren en getogen in Hoogeveen (Drenthe). Na de middelbare school ben ik de opleiding Facility Management gaan volgen aan de Hanze Hogeschool in Groningen. Tijdens het afstuderen begon de zoektocht naar een baan en kwam Rockwise op mijn pad. Van facilitair manager naar online marketeer. Een leuke en interessante stap en een grote uitdaging!

Binnen Rockwise ga ik het SEO team versterken. We zorgen ervoor dat we door middel van zoekmachine optimalisaties goede posities realiseren voor onze klanten. Ik vind het leuk om mezelf te kunnen ontwikkelen op het gebied van online marketing. Daarnaast geeft het mij een kick om iets voor een klant te kunnen betekenen en samen resultaat te boeken.

Mijn leukste herinnering bij Rockwise is mijn introweek. Hier heb ik de gezellige collega’s leren kennen en heb ik kennis kunnen maken met de kneepjes van het vak.