Tip: Bla-Bla Stores

Bla-Bla Stores

Gepubliceerd op: 31 oktober 2018 2 min lezen Koen

De winter breekt aan en je moet nog op zoek naar een nieuwe winterjas. Bij de winkels in de buurt kun je geen geschikte jas vinden en dus ga je online verder zoeken. Daar heb je al snel de keuze uit duizenden winterjassen, maar welke is nou geschikt voor jou en gaat tevens een paar winters mee?

De specialist in merkkleding

Een winkel die al jaren merkkleding van kwaliteit verkoopt is Bla-Bla Stores uit Apeldoorn. Calvin Klein, Hugo Boss, Armani en Parajumpers, is slechts een klein deel van het grote assortiment waarover men beschikt. De winkel is gevestigd in Apeldoorn, maar beschikt uiteraard over een webshop voor het grotere publiek.

Google Ads Kansberekening

Voorafgaand aan ieder Google Ads project maakt Rockwise een kansberekening. In deze calculatie wordt het online zoekvolume voor de betreffende producten/diensten ingeschat en de klikprijzen bepaald. Deze cijfers worden afgewogen tegen de huidige websiteprestaties, waardoor er een realistische inschatting kan worden gemaakt van de kans van slagen van het project.

Kleding verkopen met behulp van Google Shopping

Bla-Bla Stores beschikt over een grote webshop, waar je zowel heren- als dameskleding kunt kopen. Kleding voor de zomer, winter of het voorjaar. Om deze kleding aan het (online) winkelende publiek in heel Nederland onder de aandacht te brengen, worden er Google Shopping advertenties ingezet.

Het voordeel van Google Shopping is dat de consument in één oogopslag duidelijk heeft, wat de prijzen zij en hoe de producten eruit ziet. De consument kan direct beginnen met vergelijken, zonder de advertenties aan te klikken.

Mochten de prijzen uiteindelijk niet veel van elkaar verschillen, dan wordt de keuze gemaakt op basis van het totaalplaatje. Hierin spelen de website- prestaties en de bijkomende services een belangrijke rol. Dan hebben we het onder meer over de uitstraling, usability, maar ook het verzend- en retourproces.

Een ander voordeel van Google shopping is dat Google bepaalt voor welke zoekacties jouw producten worden weergeven. Dus bij zowel specifieke als brede zoektermen, is de kans groot dat de producten worden getoond aan het ”winkelende” publiek.

Tenslotte worden er voor Bla-Bla Stores zoekwoord campagnes ingezet. Deze zijn ingericht op merkbasis en op productniveau. Door deze te koppelen aan een goed aansluitende landingspagina, wordt de kans op een aankoop groter. De zoekwoord advertenties kunnen tegelijk met Shopping advertenties getoond worden, waardoor het aandeel in de zoekresultaten vergroot wordt.

Wilt u ook Google Shopping inzetten, voor uw producten? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op!

Bla-Bla Stores in Apeldoorn