Google Ads, Zoekmachine Optimalisatie en Websites / Webshops

Rockwise SEO, Google Ads en Web diensten

Wij staan klaar om jou een zetje te geven. 16 jonge marketeers, developers en adviseurs die met een hoop enthousiasme samenwerken aan leuke projecten en die gedreven zijn om goede resultaten te behalen. Onze Giants willen iedere dag een beetje groeien. Dit doen we door nauw met elkaar en met jou samen te werken. Waarmee kunnen we je helpen?

Google Ads

We do it Rockwise. Onze energieke Ads specialisten zijn dagelijks actief in de dynamische wereld van Google’s advertentiemodel. We beheren Google Ads campagnes voor bedrijven uit het MKB en horen qua grootte van ons portfolio en de gespendeerde mediabudgetten bij de top 3% Google Ads agencies in Nederland. Een flinke verantwoordelijkheid die we met trots dragen.

Met behulp van Google Ads maken wij webshops van onze klanten vindbaar voor relevante bezoekers met een koopintentie.

Adverteren in Google

SEO

Met een op maat gemaakte SEO strategie brengen wij jouw website naar organische topposities. Rockwise heeft ervaren SEO-specialisten in huis om op alle vlakken organisch te winnen. Vind de juiste balans tussen de korte en lange termijn.

Wil je in de toekomst ook verzekerd zijn van een duurzame stroom bezoekers? Onze SEO- strategie zal bijdragen.

Zoekmachine optimalisatie

Web

Een website of webshop om dé online Giant te worden in jouw specifieke branche? Bij Rockwise hebben we de keuze gemaakt om dit enkel met behulp van WordPress en WooCommerce te doen. Een gebruiksvriendelijk content management systeem met vele mogelijkheden van uitbreidingen. Hierdoor is het mogelijk om modulair te kunnen groeien met jouw website/webshop.

Web
 • Top 3% Google Agencies

  Rockwise hoort qua grootte en prestaties bij de top 3% in Nederland. Een flinke verantwoordelijkheid, maar die dragen we met trots.

 • Internationale Ervaring

  We werken in Nederland, België, Frankrijk, Spanje, Portugal, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Scandinavië, Colombia, VS, Canada en Australië.

 • Duidelijke taal

  Geen langdradige technische verhalen, maar duidelijke communicatie wat u volledig begrijpt.

 • Gratis marktprognose

  Wij maken graag een vrijblijvende prognose van de kansen in uw markt evenals een presentatie van een strategie die hierbij past.

 • Technisch beheer

  Domeinregistratie, e-mailaccounts, back-ups, onderhoud etc. Wij verzorgen het allemaal voor een succesvolle website!

 • Nederlands-, Duits- en Engelstalige campagnes

  Wij gaan graag op avontuur. Succesvol in Nederland? De mogelijkheden stoppen niet bij de landsgrenzen.

Ontdek jouw mogelijkheden

Maak direct een afspraak

Je doelgroep bereiken kan alleen maar als de website bij hen aanspreekt! De eerste indruk is tenslotte het allerbelangrijkste en die kun je veelal maar één keer geven. Ook een succesvolle website ervaren? Neem contact op om vrijblijvend te sparren over de mogelijkheden voor jouw onderneming.