Adverteren in Google - Online groeien met Rockwise!

Rockwise maakt Google Ads rendabel

We do it Rockwise! We beheren Google Ads campagnes voor bedrijven uit het MKB en horen qua grootte van ons portfolio en de gespendeerde mediabudgetten bij de top 3% Google Ads agencies in Nederland. Een flinke verantwoordelijkheid die we met trots dragen.

Wie zijn jouw ideale website bezoekers? Heb je er ooit aan gedacht om deze bezoekers, gericht, via de Google Ads te werven?

Hoe definieer jij succes?

Wil je via Google ads 10.000 sales draaien? 50 offerteaanvragen genereren? €150.000 omzet? Een minimale ROAS van 8? Hoe concreter je de bedrijfsdoelstellingen met ons deelt, hoe gerichter wij de haalbaarheid kunnen inschatten.

Veelal zal er één van onderstaande, of een combinatie van onderstaande Google Ads advertentietypen worden ingezet.

Zoekcampagnes

Adverteren in het zoeknetwerk? Jouw tekstadvertenties worden getoond wanneer er relevante zoektermen worden gebruikt. Wat zijn relevante zoektermen voor jou? Dat bepalen we door de customer journey en daarmee het zoekgedrag in de aankoopfase in kaart te brengen. Je betaalt pas op het moment dat er op jouw advertentie geklikt wordt en de kans op conversie groot is.

Adverteren in het Google Zoeknetwerk

Baltussen vloeren

“Inmiddels komt ruim 80% van onze omzet uit online marketing!”

Shopping campagnes

De shopping advertenties worden met afbeelding en omschrijving prominent weergegeven bovenaan de zoekresultaten van Google en onder de tab ‘Shopping’. In de resultaten worden de productfoto’s, beschrijvingen en prijzen van diverse aanbieders getoond. Hierdoor kan de consument heel eenvoudig een product en prijs vergelijken.

Je betaalt op het moment dat er op jouw advertentie geklikt wordt en de kans op conversie groot is.

Adverteren in Google Shopping

Display campagnes

Display advertenties worden voornamelijk ingezet om PR en naamsbekendheid te genereren. Is de potentiële klant niet direct op zoek naar jouw product of dienst? We kunnen dan alsnog jouw product bij de juiste doelgroep onder de aandacht brengen. Dit doen we op basis van interesses, geografie, demografie en vele andere signalen.

Adverteren in het Google Displaynetwerk

Remarketing campagnes

Het kan dagen tot soms jaren duren voordat de potentiële klant voor jouw bedrijf kiest. Om niet uit het oog te geraken kan het raadzaam zijn om remarketing advertenties in te zetten. Hiermee kun je in het vizier blijven van de bezoekers die eerder jouw website hebben bekeken.

Adverteren in Google met Remarketing Ads

Youtube campagnes

Youtube is na Google de meest gebruikte zoekmachine ter wereld. Youtube video advertenties bieden uitkomst wanneer potentiële klanten producten of diensten meer willen beleven dan met een productfoto in een webshop.

Adverteren op YouTube
 • Top 3% Google Agencies

  Rockwise hoort qua grootte en prestaties bij de top 3% in Nederland. Een flinke verantwoordelijkheid, maar die dragen we met trots.

 • 28 jaar ervaring

  Onze specialisten dragen een gezamenlijke Google Ads bagage van ruim 28 jaar.

 • Internationale ervaring

  We werken in Nederland, België, Frankrijk, Spanje, Portugal, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Scandinavië, Colombia, VS, Canada en Australië.

 • Gratis marktprognose

  Wij maken graag een vrijblijvende prognose van de kansen in uw markt evenals een presentatie van een strategie die hierbij past.

 • €3.500.000,- budget p/j

  Het afgelopen jaar hebben wij gewerkt met een totaal mediabudget van ruim €3.500.000,-.

 • Korte doorlooptijd

  Wij garanderen altijd binnen een maand na akkoord live te zijn met de Google Advertenties.

Ontdek jouw Google Ads mogelijkheden

Maak direct een afspraak

Wij werken resultaatgericht en halen alleen voldoening uit projecten waarmee wij een glimlach op de mond van onze klanten toveren.

Benieuwd of en hoe wij jou van dienst kunnen zijn met Google Ads? We komen graag in contact.