Google Ads Editor Gebruiken - Online groeien met Rockwise!

Rockwise Google Ads Editor Gebruiken

Heb je zoekcampagnes opgezet en wil je deze aan de hand van je geschetste structuur eenvoudig en snel uitbreiden? Maak dan gebruik van de Google Ads Editor. De Editor kun je downloaden door via Google te zoeken naar “Google Ads Editor Download”.

Werk efficiënt – Gebruik de Google Ads Editor

Nadat je de Google Ads editor gedownload en geïnstalleerd hebt, kun je eenvoudig je campagnes importeren door in te loggen met het Gmail account dat bekend is in je Google Ads account. Ons advies is om een eerste campagne op te zetten in Google Ads in de browser. Zodra de eerste campagne is opgezet kun je een tweede, derde, vierde campagne eenvoudig kopiëren en aanpassen in de Editor.

Campagnes snel uitbreiden in Google Ads Editor

In de volgende drie stappen kun je de campagnes snel uitbreiden. Als volgt:

  1. Selecteer de campagne die je reeds heb hebt aangemaakt
  2. Kopieer de campagne in de Google Ads Editor
  3. Plank de campagne in de Google Ads Editor

Shortcuts Google Ads Editor

Je ziet nu twee dezelfde campagnes terugkomen in de Google Ads Editor. Je kunt vervolgens in massa woorden aanpassen. Selecteer de nieuwe campagne en gebruik de shortcut: “Command- Option- F”.

Je kunt nu een bestaand woord vervangen voor een nieuw woord. Na het opslaan zul je zien dat de naam van de campagne is aangepast.

Snel Google Ads campagnes kopiëren

Herhaal deze handeling op advertentiegroepniveau, zoekwoord- niveau en advertentieniveau. Zodra je de drie bovengenoemde niveau’s hebt doorlopen, heb je in enkele seconden een nieuwe campagne of advertentiegroep opgezet. Deze manier van campagnes uitbreiden via de Google Ads Editor is veel minder tijdsintensief dan het uitbreiden van campagnes of advertentiegroepen via je Google Ads account in de browser. In deze video laten we zien hoe je de handeling snel en eenvoudig in de praktijk kan brengen.

Dit is een fragment uit de Google Ads videocursus in de Rockwise Academy.

Plan van aanpak

Google Marktprognose

Hoe zijn de kaarten in uw markt geschud? Hoeveel wordt er naar uw producten gezocht? Waar liggen de kansen? Wie vormen een bedreiging? We brengen de Google markt volledig in beeld. Vrijblijvend. Een gedegen en realistische inschatting is van cruciaal belang.

Website Check

Is de markt positief? Dan is een converterende website een belangrijk startpunt voor toekomstige Google marketing activiteiten. Wij beoordelen of uw website klaar is voor de start is en een goede basis vormt voor toekomstig Google succes.

Google Kansberekening

We combineren de Google marktprognose met de verwachte website prestaties. Het resultaat is een op data gebaseerde prognose van de kansen die er voor u liggen. We schetsen welke kansen er binnen welk termijn haalbaar zijn in termen van omzet en kosten per offerte aanvraag.

Google Strijdplan

We gieten de marktkansen in een strategie en plan van aanpak. Dit plan dient als voorstel voor een pilot samenwerking van 6 maanden. Geen zorgen, behalen we de targets niet? Dan is de pilot maandelijks opzegbaar. De zorgvuldige voorbereidingen verkleinen dit scenario.

Aanvang Pilot

Enthousiast? Dan gaan we het avontuur aan en zetten alles opzij om de doelen binnen zes maanden te behalen. We zijn uiterlijk na vier weken online. We nemen onze verantwoording voor alle voorbereidingen, van het opzetten van de campagnes tot het instellen van de metingen.

Vervolgstappen

De pilot zit erop. Doelen behaald? Top! We gaan kijken waar we kunnen uitbreiden, opschalen of finetunen. We bepalen nieuwe targets aan de hand van de data die er inmiddels is. Doelen niet behaald? We beoordelen de situatie en kijken samen naar logische vervolgstappen.

Benieuwd naar je kansen?

Ontdek jouw Google Ads mogelijkheden

Maak direct een afspraak

Wij werken resultaatgericht en halen alleen voldoening uit projecten waarmee wij een glimlach op de mond van onze klanten toveren.

Benieuwd of en hoe wij jou van dienst kunnen zijn met Google Ads? We komen graag in contact.