Design - Online groeien met Rockwise!

Rockwise Design

Met het wireframe in onze rugzak stappen we de design fase in. Hartstikke leuk! Zonder in een design bubbel te komen met de vraag “hoe gaan we de website indelen” weten we met het wireframe al exact wat de indeling is. Daarmee maken we het design proces heel concreet en niet meer zo creatief waardoor de doorlooptijd relatief kort is.

Uitstraling die aanspreekt

Met jouw doelstelling(en) in het achterhoofd gaat de designer aan de slag met het visualiseren van het wireframe. Hierbij is een van de belangrijkste aandachtspunten dat de uitstraling van je website/webshop aanspreekt bij uw doelgroep. Zij moeten zich namelijk gehoord/gezien voelen op jouw website om zodoende een aanvraag of bestelling bij je te doen.
Binnen de designfase draait het vervolgens om meer dan alleen de verf van je website. Zo moeten de elementen die gaan zorgen voor conversies ook voldoende aandacht krijgen. Welke kleur maken we de buttons, op welke manier laten we de USP’s het beste op vallen, hoe ziet de mix eruit als deze elementen bij elkaar komen, waar gaat dan de aandacht naar toe? Enkele voorbeelden waar onze designers bij stilstaan om tot een mooie samensmelting te komen van visuele elementen in jouw website.

Zodra het design voor alle pagina’s gereed is nemen wij ook deze fase met je door om vervolgens het design af te ronden en door te gaan met de ontwikkeling van de motor achter je website.

Ontdek jouw mogelijkheden

Maak direct een afspraak

Je doelgroep bereiken kan alleen maar als de website bij hen aanspreekt! De eerste indruk is tenslotte het allerbelangrijkste en die kun je veelal maar één keer geven. Ook een succesvolle website ervaren? Neem contact op om vrijblijvend te sparren over de mogelijkheden voor jouw onderneming.