Development - Online groeien met Rockwise!

Rockwise Development

De motor achter je website… Jij als ondernemer wil graag dat deze als een naaimachine loopt. Hoe, wat en waarom is bij de meeste ondernemers dan ook van ondergeschikt belang. Wij raken dan ook liever niet met verzeild in verhalen over PHP, Javascript, HTML, CSS, MySQL en meer. Onze developers daarentegen vinden dit het mooiste wat er is, zeker wanneer de samensmelting van deze technieken ervoor zorgen dat je website als een naaimachine draait!

De ontwikkeling van je website voert Rockwise uit in WordPress. Binnen WordPress heb je natuurlijk tal van plugins beschikbaar om functionaliteiten werkbaar te maken. De grote valkuil van die beschikbaarheid is dat je website met touwtjes aan elkaar geknoopt wordt. Behoorlijk risicovol als er bijvoorbeeld een update gedraaid gaat worden. Reden voor Rockwise geweest om een geheel eigen WordPress motor te ontwikkelen geschikt voor websites en webshops met behoud van het WordPress DNA. Dit maakt dat je nog steeds niet vast zit aan een systeem en ook gewoon plugins kunt installeren.

Deze motor zorgt er eveneens voor dat je niet verzeild raakt in lange doorlooptijden. Het internet verandert nog steeds razend snel, waardoor als je de online Giant in jouw specifieke branche wilt worden snel moet kunnen en willen schakelen.

WordPress? Is dat nou wel wat?

Ruim 30% van de wereldwijde websites is actief met WordPress. Een pracht content management systeem met vele mogelijkheden. Een overzichtelijke code en geen eigenwijze veranderingen in WordPress aanbrengen maakt dat het systeem hét gedegen fundament is voor de toekomst van uw website of webshop.

De Giants deden het vroeger al. Stapelen. De techniek van een website is niet anders. Met de stenen die we je aanreiken kun je geheel naar eigen inzicht je website onderhouden en bijvoorbeeld nieuwe pagina’s opzetten mét behoud van het gedegen WordPress fundament. Zodoende ben je geheel vrij in het beheer van je website, zonder dat je ons daar continu voor nodig hebt.

Content implementatie

Nadat onze developers je website/webshop hebben voorzien van het technische fundament kan het invullen van je website van start. Met de invulling bedoelen we in deze de teksten en afbeeldingen. Naast die invulling ondersteunen we ook alvast met de organische vindbaarheid van je website. Zo is het bijvoorbeeld van belang dat je de juiste H-tags gebruikt bij de titels in je teksten, als ook afbeelding voorziet van een alt-text. Op die manier maak je het Google mogelijk om de inhoud van je website te analyseren en zodoende te rangschikken binnen de vele zoekresultaten die er zijn. Wil je meer weten over zoekmachine optimalisatie? Lees dan hier verder.

Lanceren!

Nadat je website volledig is ingevuld kan de motor achter je website daadwerkelijk gestart worden. Rockwise voert daarin de nodige testen uit om er zeker van te zijn dat formulieren in jouw mailbox aankomen, of de bestellingen goed aangemaakt worden, als ook eventuele koppelingen met bijvoorbeeld je CRM-pakket.

Ontdek jouw mogelijkheden

Maak direct een afspraak

Je doelgroep bereiken kan alleen maar als de website bij hen aanspreekt! De eerste indruk is tenslotte het allerbelangrijkste en die kun je veelal maar één keer geven. Ook een succesvolle website ervaren? Neem contact op om vrijblijvend te sparren over de mogelijkheden voor jouw onderneming.