Onderhoud - Online groeien met Rockwise!

Rockwise Onderhoud

Een auto zonder onderhoud? We maken deze vergelijking voor het gemak ook online. Zonder het goed onderhouden van technieken gaat het vroeg of laat een keer fout. Een button die niet meer goed werkt, een pagina die niet goed inlaadt, of erger…Ons advies? Beter voorkomen dan genezen!

Onderhoud Website

Bij Rockwise onderhouden wij de techniek achter jouw website. Zo voorkomen wij voorbeelden als hierboven beschreven. Dit doen wij door WordPress zelf en de ingezette plugins up-to-date te houden. Hierdoor kunnen er bijna geen complicaties ontstaan. Naast updates zijn er vanuit WordPress en de plugins ook upgrades. Een paar letters verschil, maar toch een andere impact. Dit laatste betekent dat er het nodige in de techniek veranderd is en er nauwkeurig op een testomgeving getest moet worden. We kijken dan van welke invloed de upgrades zijn. Rockwise test daarin jouw website/webshop uitvoerig om vervolgens alle actuele versies weer terug te plaatsen op de live omgeving.

Maak direct een afspraak

Ontdek jouw mogelijkheden

Je doelgroep bereiken kan alleen maar als de website bij hen aanspreekt! De eerste indruk is tenslotte het allerbelangrijkste en die kun je veelal maar één keer geven. Ook een succesvolle website ervaren? Neem contact op om vrijblijvend te sparren over de mogelijkheden voor jouw onderneming.