Webhosting - Online groeien met Rockwise!

Rockwise Webhosting

Een heel belangrijke factor in het gebruik van je website of webshop is webhosting. Zonder webhosting is je website simpelweg niet online.

In deze markt zijn vele partijen actief, waarbij je door de bomen het bos niet meer ziet. Niet alleen jij, wij ook! Reden voor ons om een nauwe samenwerking te hebben met een hostingpartij die voor vele van onze klanten de webhosting verzorgen, waarbij Rockwise jouw vertrouwde aanspreekpunt blijft.

Met een zogenaamde dedicated webhosting omgeving ben je ervan verzekert dat je geen last hebt van andere gebruikers, zoals wel het geval is op een shared webhosting omgeving.

Op dit serverpark kun je in veel gevallen ook met jouw website terecht. In het geval van webshops wil het weleens voorkomen dat je helemaal op een eigen server moet komen te draaien, omdat je webshop van een dusdanige omvang is dat hier veel activiteit op is, als in gebruikers, bestellingen, uitwisselingen met verzendsoftware etc.

E-mail

Binnen de webhosting is het natuurlijk ook voor jou mogelijk om te mailen, maar een online Giant mailt niet via de webhosting! Een gedegen mailomgeving, extern van de webhosting is een absolute must wanneer je veel e-mails verstuurd. Niet alleen jij, maar ook je website. Webhosting is er niet voor gemaakt om meer dan 250 e-mails per dag te versturen. Een gemiddelde webshop stuurt al gauw 4 e-mails per bestelling, wat maakt dat je in no-time aan die limiet zit en dan begint het druk te worden op je klantenservice. Klanten die geen bevestigingen ontvangen etc. Wederom, beter voorkomen dan genezen!

Bij Rockwise kunnen we je ondersteunen met de inrichting van een externe e-mailomgeving via bijvoorbeeld Offic365. Daarnaast zetten we voor vele webshops SMTP.com in, waarmee al het e-mailverkeer vanuit je website/webshop wordt verstuurd mét je eigen domeinnaam als afzender.

Ontdek jouw mogelijkheden

Maak direct een afspraak

Je doelgroep bereiken kan alleen maar als de website bij hen aanspreekt! De eerste indruk is tenslotte het allerbelangrijkste en die kun je veelal maar één keer geven. Ook een succesvolle website ervaren? Neem contact op om vrijblijvend te sparren over de mogelijkheden voor jouw onderneming.