Zoekmachine optimalisatie - Online groeien met Rockwise!

Rockwise zoekmachine optimalisatie

Met een op maat gemaakte SEO strategie brengen wij jouw website naar organische topposities. Rockwise heeft ervaren SEO-specialisten in huis om op alle vlakken organisch te winnen. Vind de juiste balans tussen de korte en lange termijn. Wil je in de toekomst ook verzekerd zijn van een duurzame stroom bezoekers? Onze SEO- strategie zal bijdragen. Bekijk hieronder onze aanpak.

SEO Diensten

Search Engine Optimization, in het Nederlands hebben we het vaak over zoekmachine optimalisatie. Een verzamelnaam voor alle processen die meewerken aan het organisch hoog scoren van een webpagina in zoekmachines. Door op een goede manier SEO-technieken te gebruiken is het mogelijk om meer bezoekers te verkrijgen, maar hoe werkt zo’n traject?

Meer informatie over SEO

Technische SEO

Zoekmachines zoals Google willen de beste resultaten tonen voor hun bezoekers. Hierin speelt de techniek van websites een grote rol. Wanneer je site technisch niet goed staat dan zie je dit overduidelijk terug in de resultaten. Met mobielvriendelijke en snelle websites, een heldere structuur en de juiste indexering zorg je voor een technisch correcte website, waarbij je punten scoort in de ogen van de zoekmachine. Technische SEO bestaat dus uit meerdere factoren, waar we je graag meer over vertellen.

Technische SEO

ON-page SEO optimalisaties

Webpagina’s hebben kenmerken die als doel hebben de vindbaarheid in zoekmachines te verbeteren. On-page optimalisatie is het totaal van deze kenmerken. Het maakt een belangrijk deel uit van zoekmachine optimalisatie. Hierbij worden de meetpunten en factoren regelmatig aangepast.

On-page optimalisaties

Mapiq

“Ik heb altijd zin in de wekelijkse meetings die we hebben!”

SEO Content

Content is één van de belangrijkste onderdelen van SEO. Belangrijk is om ervoor te zorgen dat onderwerpen goed geschreven zijn voor de zoekmachine, maar vooral voor de lezer. Ondanks dat het belangrijk is dat Google jouw webpagina relevant vindt, is het nog belangrijker dat bezoekers positief zijn. Indien zij minder interesse hebben in de pagina, gaat de zoekmachine op den duur minder SEO-waarde toekennen. Voordat je begint met schrijven hebben wij een aantal tips die je verder kunnen helpen met het schrijven van SEO-teksten.

SEO Content

Online Autoriteit

Iedereen heeft wel eens van het begrip autoriteit gehoord. Wanneer je een autoriteit bent, betekent dat dat je toonaangevend bent binnen jouw branche. Je hebt aanzien en mensen nemen sneller iets van je aan. Zo gaat dit ook met websites. Dit heet domein autoriteit. Op deze pagina vertellen we je alles over autoriteit en vooral hoe je meer autoriteit kunt behalen.

Autoriteit
 • Hoger in Google

  Met concrete quick wins kunnen we snel een organische bezoekersstroom creëren.

 • Conversiegericht

  Meer bezoekers is leuk, maar laten we de relevantie van de bezoekers niet uit het oog verliezen. Uiteindelijk tellen de conversies.

 • SEO kansenanalyse

  Laat vrijblijvend de SEO kansen in je markt berekenen. We onderzoeken de kansen op korte en lange termijn.

 • Linkbuilders en Copywriters

  We werken met SEO specialisten samen die het spelletje begrijpen. Ontmoet onze linkbuilders en copywriters.

 • Nederlands-, Duits- en Engelstalige campagnes

  Wij helpen je ook in de internationale markt. Vooral in de Duits- en Engelstalige markt hebben we veel ervaring.

 • Vast aanspreekpunt

  We houden de lijntjes kort. Je krijgt een projectmanager toegewezen die het project runt en ons team vertegenwoordigt.

Ontdek jouw mogelijkheden

Maak direct een afspraak

Een duurzame stroom van organische bezoekers. Wie wil dat nou niet. We beoordelen graag welke kansen er op korte en lange termijn liggen voor jouw onderneming. Neem contact op om vrijblijvend te sparren over de mogelijkheden voor jouw onderneming.