Blijven
Innoveren

Niet bang voor wat kou begon ze haar carrière in Rusland, waar ze voor VNU de grootste onafhankelijke uitgeverij van het land opzette. In datzelfde land begon ze jaren later met zakenpartner Derk Sauer haar eigen uitgeverij genaamd: Independent Media. Met bladen als Cosmopolitan, Playboy en dagblad The Moscow Times werden ze in no-time groter dan haar vorige werkgever.

In 2000 kwam Annemarie van Gaal na de verkoop van IM terug naar Nederland waar ze sindsdien wordt betiteld als één van de meest succesvolle zakenvrouwen van ons land. Actief als investeerder en commissaris, maar publiekelijk viel ze vooral op als financieel adviseur in het RTL-programma ‘Een dubbeltje op zijn kant’. Ze schreef meerdere boeken over het ondernemerschap waaronder ‘Succes’, ‘Exit’ en ‘Ambitie’. En is columnist voor o.a. het Financieel Dagblad.

Annemarie live zien? Tijdens de eerste GROOTspraak neemt ze ons mee in haar verrassende verhaal en deelt ze haar invalshoeken op het ondernemerschap waarbij lef en innovatie een grote rol spelen. Hierbij pusht ze haar publiek om ‘out of the box’ te denken, maar levert ook verbluffende inzichten hoe je door innovatie en inzicht, nieuwe omzetkansen kan ontdekken.

Aanmelden bijna mogelijk
Mei
11
Annemarie van Gaal gastspreker bij GROOTspraak Rockwise

Annemarie van Gaal

Financieel Expert

Commercieel directeur bij Triple IT

Marktleider in mobile streaming services

Ben van der Burg spreker bij GROOTspraak Rockwise Event

Ben van der Burg

CHEF Innovatie

In 1990 won hij zilver op het Wereldkampioenschap in Innsbruck. Niet lang daarna stopte hij vanwege een blessure, zijn carrière als professioneel schaatser. Na werkzaam te zijn geweest in Japan waar hij CHEF-innovatie was voor Vodafone ging hij in Nederland verder als commercieel directeur bij Triple IT; marktleider in mobile streaming services.

Ben van der Burg is een gepassioneerde en humoristische spreker die mensen vol enthousiasme mensen kan meenemen naar het randje van de menselijke mogelijkheden op digitaal gebied. Dit is o.a. te horen in zijn columns voor BNR-nieuwsradio en de podcast ‘De Technoloog’ waar hij co-host is.

Ben komt tijdens de eerste editie van GROOTspraak je meenemen in zijn visie op innovatie. Als specialist in het uitrollen van digitale (mobiele) innovaties, waarbij vragen aan de orde komen als: welk businessmodel moeten we gebruiken, wat is de beste lanceringsstrategie, zit de gebruiker op deze innovatie te wachten, hoe zetten we social media in of hoe vergroten we het gebruik van onze service?.
Want als ondernemer kun je wel willen innoveren maar wat zijn de kansen en dus ook de bedreigingen van digitalisering? Deze en meer vragen kun je Ben allemaal stellen op 11 MEI tijdens de eerste editie van GROOTspraak powered by ROCKWISE.

hello@rockwise.nl