Ondernemen
is topsport

‘Kop dr veur’ dat is op deze man wel van toepassing. Als SUPERknecht fietste hij altijd in dienst van zijn ploeg. Als multi-topsporter begon Gert Jakobs zijn carrière zowel als wielrenner en schaatser. Na deelname aan twee wereldkampioenschappen koos hij in 1985 definitief voor het wielrennen.

Vijf keer startte hij in de Tour de France waarvan hij er vier ook uitreed. Hij werd en wordt nog steeds geprezen voor de wijze waarop hij zich altijd dienstbaar opstelde tegenover zijn ploeggenoten. Nadat hij in 1994 zonder ploeg komt te zitten is het einde wielercarrière. Sindsdien is Gert succesvol account-en salesmanager in het bedrijfsleven bij o.a. Euroclima.

Gert zijn leven kende naast succes vele diepte-en hoogtepunten. Maar nu vertelt hij met passie over de kunst van topsport. Want zoals Gert zegt: ‘het is niet wat je er allemaal voor moet doen, maar juist wat je ervoor kunt laten’. Wat meepakken van de passie die deze ex-topsporter op het podium komt brengen? Meld je aan voor de tweede editie van GROOTspraak, powered by ROCKWISE.

Aanmelden bijna mogelijk
Jul
06
Gert Jakobs gastspreker bij GROOTspraak Rockwise

Gert Jakobs

Voormalig wielrenner

Topsportmentaliteit

Onderweg naar de top

Chris Woerts op Rockwise event Grootspraak

Chris Woerts

Sportmarketeer

Hij begon als journalist maar wist als snel dat je in de marketing pas echt een verschil kunt maken. Chris Woerts stond aan de wieg van het Holland Heineken House en werkte o.a. voor Coca-Cola en Amstel. Als voormalig commercieel directeur van Feyenoord en Eredivisie CV, was hij degene die de betaalzender Eredivisie live bedacht.

Sinds 2011 runt hij zijn eigen bedrijf CWO Consultancy en Marketing waar hij o.a. zoekt naar hoofdsponsors voor voetbalclubs als FC Twente. Door zijn rijke carrière weet Chris als geen ander hoe je op een inspirerende manier marketing kunt inzetten om je merk te versterken. Tijdens de tweede editie van GROOTspraak zal hij o.a. vertellen over de initiatieven die hij heeft bedacht en tot de dag van vandaag nog steeds gebruikt in de sportmarketing.

Chris live zien en vragen stellen? Meld je aan voor deze editie van GROOTspraak en wie weet ben je één van de 75 gelukkigen die gratis mogen deelnemen aan deze nu al SPRAAKmakende avond.

hello@rockwise.nl