Melvin Zwiep - Rockwise

Melvin
Zwiep

Technical consultant Google Ads

Mijn naam is Melvin en inmiddels ben ik al zo’n 5,5 jaar werkzaam voor Rockwise. Ik ben hier ooit begonnen als afstudeerstagiair (februari 2016), waarna ik ben blijven hangen en me ontwikkeld heb als SEA specialist. 

Als SEA specialist ken ik de ins en outs van de Google Ads tool en zet ik binnen no-time nieuwe campagnes op. Daarnaast hou ik mij bezig met het optimaliseren van bestaande campagnes op basis van doelstellingen. Dit doe ik in goede samenwerking met mijn collega’s Robin en Matthijs. Ook verdiep ik mij in nieuwe ontwikkelingen binnen ons vakgebied, zodat ik deze vervolgens kan toepassen in de praktijk.

Het leukste aan mijn werk vind ik het beheren van de advertenties voor allerlei verschillende klanten. Op deze manier leer je zelf ook veel over de producten en/of diensten die verkocht worden. Daarnaast vind ik het mooi om te zien dat klanten enorm hard kunnen groeien, door de inzet van Google advertenties. 

Ik voel mij op m’n plek bij Rockwise, omdat hier een goede sfeer op de werkvloer hangt. Daarnaast kan ik het goed vinden met mijn collega’s en is er ruimte voor ontspanning als hier tijd voor is.