Milan Ronkes - Rockwise

Milan
Ronkes

Marketing consultant Google Ads

Hoi! Ik ben Milan Ronkes, 21 jaar en sinds begin 2021 werkzaam bij Rockwise. In dit eerste halfjaar heb ik bij Rockwise mijn afstudeerstage van de opleiding Commerciële Economie op Windesheim afgerond. De samenwerking verliep zo goed dat ik na het afronden van mijn studie sinds september 2021 officieel werknemer ben bij Rockwise.

Tijdens mijn afstudeerstage kreeg ik de verantwoordelijkheid om nieuwe en bestaande campagnes te beheren en optimaliseren. Door de resultaten wekelijks te bespreken heb ik in deze korte tijd enorm veel geleerd over het adverteren via Google. Met deze kennis ga ik ervoor zorgen dat opdrachtgevers van Rockwise naast op Google, vanaf nu ook op Yahoo! en Bing bovenaan de zoekresultaten komen te staan.

Door de resultaten van campagnes nauwkeurig te analyseren, komen wij erachter wat er moet gebeuren om het optimale resultaat uit iedere advertentie te krijgen. Ik vind het ook erg gaaf om te zien dat online campagnes van bedrijven een grote omzetboost krijgen na het doen van een aantal slimme aanpassingen.