Mark Mulder - SEO specialist - Rockwise

Mark
Mulder

Marketing consultant Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Mijn naam is Mark Mulder, 24 jaar oud en ben mijn hele leven al woonachtig in het Drentse Hoogeveen. Na de afronding van mijn Bachelor aan de Hanze in Groningen, ben ik bij Rockwise aan de slag gegaan als SEO specialist. Deze functie vervul ik vanaf januari 2021.

SEO specialist houdt in dat ik voor de website van onze klanten zo veel mogelijk relevante bezoekers weet te genereren via het organische zoeknetwerk van Google. Hierbij sturen wij de bezoekers aan om een conversie te maken. Dat kan zijn een offerte aanvragen, contactformulier indienen of een e-commerce order plaatsen. De SEO factoren waar ik mij vooral mee bezig houd zijn: techniek van de website, on-page optimalisaties en het opbouwen van website autoriteit. Sandra Kerdijk is mijn SEO collega die de content zaken in goede banen leidt.

Het leuke van mijn functie bij Rockwise is dat ik betrokken ben vanaf de kansberekening en de opzet van het account tot de uitvoering van optimalisaties en het rapporteren van resultaten. Het geeft mij dan ook een kick om samen met klanten in gesprek te gaan en om te zien dat accounts naar verloop van tijd groeien naar mate er meer SEO optimalisaties plaatsvinden.