Tip: "Ik ben de schakel tussen de klant en de technische kant"

“Ik ben de schakel tussen de klant en de technische kant”

Gepubliceerd op: 1 januari 2021 1 min lezen Matthijs Beumer

Rockwise familie

Rockwise is meer dan zomaar een E-commerce agency. We beschouwen onze collega’s als familie. We ontwikkelen goede relaties met de mensen waar we dagelijks mee werken, of het nu gaat om het team, de klanten, leveranciers of relaties. We hebben een gezamenlijk doel: Het creëren van een klimaat waar online Giants elkaar ontmoeten en inspireren!

Wie is onze Google Ads Giant, Sander van Dijk?

Mijn naam is Sander van Dijk en op moment van schrijven ben ik 24 jaar jong. Ik ben opgegroeid in het mooie Koekange, maar onder druk van mijn vriendin (nee hoor) ben ik in 2020 verhuisd naar Hoogeveen. In 2018 heb ik mijn afstudeerstage succesvol bij Rockwise volbracht. Hierdoor heb ik in 2018 mij Bachelor Commerciële Economie behaald aan de Hanzehogeschool in Groningen.
Binnen Rockwise houd ik mij bezig met accountmanagement binnen de Ads-tak. Dit betekent dat ik de schakel ben tussen de klant en de technische kant. Samen met de klant bepaal ik de strategie voor de Google advertenties die vervolgens door de technische afdeling worden doorgevoerd. Het leukste aan deze werkzaamheden vind ik het rendement wat behaald wordt voor de klanten. Het ontdekken en bespreken van kansen die uiteindelijk omgeturnd worden in rendement is een enorm fijn gevoel.
Het fijnste aan Rockwise is de informele sfeer die hangt op ons kantoor. Iedereen is hier gelijk, althans in de omgang. Als we het hebben over bijvoorbeeld tafeltennis of FIFA stijg ik flink boven de rest uit. De toernooitjes die wij tegen elkaar spelen levert altijd flink strijd op en hoe lekker is het dan om vrijwel altijd als winnaar uit de bus te komen! Mocht je mij denken te kunnen verslaan? Ik nodig je graag uit bij ons op kantoor!