Tip: Hoe onderneem jij…?

Hoe onderneem jij…?

Gepubliceerd op: 27 maart 2020 1 min lezen Koen

Hoe onderneem jij in deze onzekere tijden?

Laat je je door angst beïnvloeden of ben je juist opzoek naar kansen die er voor jou (gaan) ontstaan in deze crisis?

Gelukkig zien we dat, met ons, vele klanten optimaal profiteren in deze tijd. We zien dit dusdanig veel dat we graag informatie delen die ons op dit moment erg opvalt. Dit met als doel om inzichten te geven in de hoop dat jullie nieuwe ideeën opdoen en kansen gaan benutten.

7 punten die je als ondernemer verder kunnen helpen

Wij zijn van mening dat elke ondernemer zelf goed moet inschatten hoe zijn of haar markt eruit ziet en wat het plan van aanpak wordt. Ter inspiratie delen we graag een 7-tal punten, waarvan wij denken dat het van meerwaarde kan zijn in deze tijden:

  • Laat je niet gek maken door de media en probeer zaken in perspectief te zien
  • Richt je op de dingen waar je grip op hebt (bijv. klanten werven, sales draaien)
  • Investeer in de juiste marketingkanalen die direct leads, klanten en omzet kunnen genereren
  • Wees van meerwaarde voor je klanten. Makelaars en interieur adviseurs gebruiken bijvoorbeeld op dit moment heel effectief WhatsApp en Skype video calls om klanten te blijven helpen en adviseren die op afstand zitten
  • Probeer aan de behoefte te voldoen voor een doelgroep die online thuis zit en meer vanuit huis gaan shoppen
  • Na regen komt zonneschijn. Het is niet het einde van de wereld. Dit is niet de eerste crisis en zal ook zeker niet het laatste zijn. Probeer hier vanuit het positieve nuchter naar de situatie te kijken!

Periodieke nieuwsbrief

We zijn gestart met het periodiek versturen van nieuwsbrieven. Niet om je plat te spammen over hoe goed we zijn, want dat weet je al… 😉 Meer om kennis te delen, laatste nieuwtjes en kansen in het algemeen als je online diensten/producten verkoopt.

Tot slot. We zijn benieuwd tegen welke uitdagingen jij op dit moment aanloopt. Zijn er ideeën en kansen die je met ons wilt bespreken? Dan staan we natuurlijk voor je klaar. We horen het graag van je hoe we je kunnen helpen :).

Namens ons allen wensen we je veel positiviteit en creativiteit in deze enerverende tijden.

Met vriendelijke groet,
Matthijs, Koen, Adis, Marco, Sander, Melvin, Bastiaan en Maarten