Tip: Koen Leerentveld: "Klankbord voor klanten aangaande hun website of webshop."

Koen Leerentveld: “Klankbord voor klanten aangaande hun website of webshop.”

Gepubliceerd op: 1 januari 2021 0 min lezen Matthijs Beumer

Rockwise familie

Rockwise is meer dan zomaar een E-commerce agency. We beschouwen onze collega’s als familie. We ontwikkelen goede relaties met de mensen waar we dagelijks mee werken, of het nu gaat om het team, de klanten, leveranciers of relaties. We hebben een gezamenlijk doel: Het creëren van een klimaat waar online Giants elkaar ontmoeten en inspireren!

Wie is Koen Leerentveld?

Hi! Ik ben Koen! Geboren in Utrecht, maar woonachtig in de mooiste wijk van Meppel, Berggierslanden. Mijn achtergrond ligt in de commercie en interactieve vormgeving. Binnen Rockwise mag ik zorgdragen voor de commerciële doelstellingen en de realisatie daarvan. In het verlengde daarvan ben ik het klankbord voor klanten aangaande hun website of webshop, waarbij ik vervolgens de lijnen uitzet intern om de beoogde uitkomsten te realiseren, als ook de kwaliteit te waarborgen.

Met de Rockwise missie en visie in het achterhoofd is het ontzettend gaaf om met ons bruisende team de beoogde resultaten te behalen. Die groei maakt dat ik gevarieerde dagen heb, wat zorgt voor een gezonde dosis energie. Eén van de herinneringen die mij is bijgebleven is de dag waarop ik een pitch had gewonnen. Bij terugkomst was het hele kantoor versierd.