Tip: "Alle technische Google Ads snufjes kan ik inmiddels dromen"

“Alle technische Google Ads snufjes kan ik inmiddels dromen”

Gepubliceerd op: 7 januari 2021 1 min lezen Matthijs Beumer

Rockwise familie

Rockwise is meer dan zomaar een E-commerce agency. We beschouwen onze collega’s als familie. We ontwikkelen goede relaties met de mensen waar we dagelijks mee werken, of het nu gaat om het team, de klanten, leveranciers of relaties. We hebben een gezamenlijk doel: Het creëren van een klimaat waar online Giants elkaar ontmoeten en inspireren!

Wie is onze Google Ads Giant, Melvin Zwiep?

Mijn naam is Melvin en op het moment van schrijven ben ik 25 jaar oud. Ik ben opgegroeid in Tiendeveen (Drenthe) en werk sinds februari 2016 bij Rockwise. Ik heb de studie Communicatie en Multimedia Design aan de HanzeHogeschool in Groningen gevolgd. Tijdens mijn zoektocht naar een afstudeerstage kwam ik bij Rockwise terecht. Na mijn afstuderen heb ik mij als volwaardig lid toegevoegd aan het Rockwise team.

Binnen Rockwise vertolk ik de functie als Google Ads specialist. Dat betekent dat ik mij bezighoudt met o.a. het opzetten van nieuwe campagnes, doorvoeren van optimalisaties en verbeteren van prestaties. De Google Ads tool en alle technische snufjes kan ik inmiddels dromen. Het leukste vind ik de combinatie van techniek en marketing.

In mijn 5 jaar Rockwise heb ik al heel wat meegemaakt. De hoogtepunten die mijn vooral zijn bijgebleven zijn de team retreats naar o.a. Frankrijk en Duitsland.