Honorlock Google ads Examens: Vaarwel spiekbrief!

  • 23 november 2023
  • 0 min.
  • Nieuws

Om fraude tegen te gaan, vereist Google Skillshop nu dat gebruikers Honorlock gebruiken om de Google Partner-status te verkrijgen.

Deze wijziging is aangebracht om het moeilijker te maken voor de verplichte Google Ads-examens te slagen. In het verleden was het eenvoudig om te spieken bij de examens door Google (LOL) te gebruiken om antwoorden op te zoeken. De afgelopen maand zijn de zaken veranderd.

Wat is Honorlock?

Honorlock is een online software om examensessies te controleren op verdachte activiteiten. De AI-software van Honorlock is ontworpen om verdachte situaties te detecteren. Bovendien kunnen de surveillanten live ingrijpen als ze verdachte activiteiten zien.

De software houdt toezicht op de examenactiviteiten van elke student en stuurt signalen naar een surveillant die in realtime kan controleren of er mogelijke problemen zijn. Hierdoor kan de surveillant de student waarschuwen en/ of ondersteunen bij het afronden van het examen.

Wat zijn de voorwaarden voor het afleggen van het examen?

Selfie-foto
De foto wordt gebruikt om de identiteit te verifiëren. Gebruikers moeten een selfie maken met de webcam. Dit helpt Honorlock ervoor te zorgen dat de persoon die het examen aflegt, echt is.

Identiteitsfoto
Deze foto wordt ook gebruikt om de identiteit te controleren. Gebruikers moeten met de webcam een foto van hun identiteitsbewijs maken. Honorlock zal vervolgens de ID-foto vergelijken met de accountgegevens om er zeker van te zijn dat het account op dezelfde persoon is geregistreerd.

360 graden video van de onderzoeksruimte
De video is bedoeld om ervoor te zorgen dat de gebruiker het examen in een beveiligde omgeving aflegt. De gebruiker moet de webcam gebruiken om een 360 graden video van zijn onderzoeksruimte te maken. Dit helpt Honorlock ervoor te zorgen dat er geen ongeautoriseerde materialen in de kamer zijn, zoals notities, smartphones of kladpapier.

Bovendien sluit de software alle bestaande tabbladen in de browser en staat de gebruiker niet toe het scherm te minimaliseren, van venster te wisselen en bestaande browserextensies uit te schakelen.

Succes met leren!

 

Inhoudsopgave

Blijf op de hoogte

hello@rockwise.nl