Tip: Bedankt voor jullie support, inspiratie en alle uitdagende online marketing vragen van 2013!

Bedankt voor jullie support, inspiratie en alle uitdagende online marketing vragen van 2013!

Gepubliceerd op: 31 december 2013 1 min lezen Adis Nazareet

Om het jaar op een gepaste wijze af te sluiten volgt hier mijn laatste blogpost van 2013 in een video!

Er werd enthousiast gereageerd op mijn blogpost waarin ik de lezers vroeg om hun laatste vraag van 2013 in te zenden. Uit alle inzendingen heb ik vijf vragen uitgezocht waar velen van jullie baat bij kunnen hebben! Om het blogjaar anders dan anders af te sluiten heb ik besloten om mijn hoofd ook eens per video te laten zien en tegelijkertijd de vragen te beantwoorden.

Video: Laatste 5 Inbound Marketing vragen en antwoorden van 2013

 Vragen die in de video behandeld worden zijn:

  1. Hoeveel tijd moet ik spenderen aan online marketing activiteiten?
  2. Wat is de actuele situatie t.a.v. het schrijven van webpagina’s met het oog op SEO?
  3. Hoe krijg ik meer inschrijvingen voor mijn nieuwsbrief?
  4. Hoe kan ik, op een voor ieder sympathieke manier, meer ‘likes’ op mijn bedrijfspagina van Facebook krijgen?
  5. Wat is de verwachte en gewenste reactietijd per communicatiekanaal?

Bedankt!

Beste lezers, vrienden, en volgers… langs deze weg wil ik jullie bedanken voor jullie support, inspiratie en uitdagende online marketing vragen van 2013! Daarnaast wens ik jullie allen nogmaals een succesvol 2014!!!

Heb je nog vragen met betrekking tot online marketing? Laat het me dan even weten via de contact pagina of neem even persoonlijk contact op!