Rockwise Academy - Online groeien met Rockwise!

Rockwise Join Academy

Ambitie om Google Giant te worden? Wij geloven erin dat je het snelst kunt leren door te doen en te leren van anderen. We hebben ruim 28 jaar Google Ads, SEO en CRO ervaring, die we graag delen met actieve ondernemers, marketeers en studenten.

Rockwise één van de snelstgroeiende E-commerce agencies in Nederland en we weten exact wat wel en niet werkt. In de Rockwise Academy delen we onze kennis en ervaring. Doe je ook mee?

Wat kun je verwachten in de Rockwise Academy?

Bekijk hieronder wat je exact kunt verwachten, wanneer je lid wordt van de Rockwise Academy. Profiteer heel 2021 van een introductietarief.

Videocursussen

In onze serie videocursussen, komen tal van onderwerpen aan bod. In de eerste videocursus leer je stap voor stap hoe je een succesvol Google Ads account kunt opzetten.

In de volgende series vertellen wij over meer inhoudelijke aspecten, maar komen ook de onderwerpen SEO, Woocommerce en ondernemerschap aan bod.

Kennisbank

Wekelijks delen wij case studies. Echte praktijkvoorbeelden van wat wél en niet werkte. Leer van wat wij geleerd hebben en voorkom fouten waar wij van geleerd hebben. 100% transparantie en echte data.

Google Forum

Waar loop jij tegen aan? Waar heb je van geleerd? In het Google forum kunnen leden onderling ervaringen uitwisselen. Ook de coaches van de Rockwise Academy mengen zich in de discussies.

Google Marktplaats

De Google Ads en SEO marketingspecialisten van Rockwise BV hebben gezamenlijk 28 jaar ervaring. In deze jaren hebben wij de zoekmachine data volledig uitgespeeld en is er veel kennis opgedaan in de meest uiteenlopende markten.

Wij koppelen in de Google Marktplaats geschikte ondernemers en studenten aan een online markt waarin we veel potentie zien.

Webinars


Iedere maand organiseren we een webinar met aansprekende onderwerpen. Op het gebied van Google Ads, SEO, Woocommerce en ondernemerschap.

Google Events

webinars
Ieder kwartaal organiseren we een informeel Google event met diverse sprekers uit de e-commerce wereld, gecombineerd met een activiteit en netwerkborrel.

Wacht niet langer

Word lid van de enige échte Google Academy in Nederland

Profiteer heel 2021 van ons introductietarief, van €20 per maand. We ontmoeten je graag in de Rockwise Academy.