Tip: Rockwise vestigt zich in stationsgebied Hoogeveen

Rockwise vestigt zich in stationsgebied Hoogeveen

Gepubliceerd op: 13 januari 2021 0 min lezen Mark

Wil jij meer uit je online activiteiten halen? Meer websitebezoekers binnenhalen? Of is jouw website toe aan vernieuwing? Rockwise heeft als Google agency genoeg expertise in huis om samen met jou een online strategie te bepalen. Na een intensieve samenwerking zijn de bedrijven Team Adis en Team Koen samen verder gegaan onder de naam Rockwise.

Een nieuw jaar met nieuwe (online) kansen. Voor Rockwise zijn er grote veranderingen doorgevoerd. Per 1 februari vind je ons aan de Crerarstraat 6 in Hoogeveen. Een mooi kantoor waar wij zowel de expertise web-development als de marketing diensten kunnen combineren. Voor onze klanten betekent dit nog meer gemak en nog meer rendement uit de online activiteiten.

Er breekt een spannende periode aan. Een nieuw jaar waarin we met een nieuwe naam ons nieuwe pand betreden. Ben jij benieuwd naar onze diensten? Benieuwd welke online kansen er voor jou liggen? Je bent van harte welkom voor een bak koffie. Benieuwd hoe ons nieuwe onderkomen eruit ziet? Bekijk de video hieronder.