Tip: Social Media Stagiair

Social Media Stagiair

Gepubliceerd op: 20 april 2021 1 min lezen Matthijs Beumer

VACATURE: Social Media Stagiair

Voor de afdeling Marketing en Communicatie zijn we op zoek naar een proactieve stagiair(e) met een scherpe neus voor social media. De stage duurt minimaal drie maanden en is in overleg voor 24 – 40 uur per week in te vullen.

Beschrijving

Hebben Facebook, Instagram, Snapchat, Tiktok en Linkedin voor jou geen geheimen meer? Vat jij je gedachten automatisch samen in 140 karakters? Willen jouw ouders je smartphone operatief van je arm laten scheiden? Solliciteer dan direct op deze uitdagende en leerzame stage! Wees er snel bij, want er is slechts 1 stageplek beschikbaar!

Wat zijn je taken?

Je ontfermt je over de socialmediakanalen van Rockwise, post leuke berichten op de social media kanalen, zorgt ervoor dat ons blog gevuld blijft en signaleert vragen of klachten die binnenkomen via internet. Daarnaast assisteer je bij de uitvoering van marketingcampagnes en interne communicatie.

Pas jij in ons profiel?

Als stagiair op deze kleine, maar groeiende afdeling krijg jij veel verantwoordelijkheid. Koffie halen is er voor jou niet bij: jij springt gelijk het diepe in! En dat vind jij heerlijk, want je bent net zo ambitieus en energiek als StudentenWerk. Je bent een harde werker en doet alles voor het neerzetten van een goed resultaat. Jij ziet deze drie maanden als een kickstart voor een sprankelende carrière!

Wat vragen wij?

  • HBO of WO opleiding communicatie, journalistiek of marketing.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.
  • Aantoonbare social media skills.
  • Proactieve en zelfstandige instelling.
  • Goede werkmentaliteit.

Wat bieden wij?

  • een uitdagende stage bij de snelst groeiende Google Agency van noord Nederland!
  • Veel verantwoordelijkheid, dus veel waardevolle werkervaring
  • Een prachtige referentie in ons brede netwerk van werkgevers
  • Een stagevergoeding van € 350,- per maand op basis van 40 uur

Over Rockwise

De giants van Rockwise zijn er om ondernemers te helpen groeien via het internet. Dat doen we door Google Ads en SEO projecten te beheren en hiernaast de beste tips en nieuwste online marketing trends te delen via onze e-books, blogs, video’s, cursussen, podcast en evenementen. Wij ontwikkelen graag de webshops van onze klanten en werven potentiële klanten met een koopintentie via de zoekmachines van Google.

Ultimo 2025 is Rockwise autoriteit als toonaangevend marketingbureau en vormt het vulkanische centrum waar online giants elkaar ontmoeten en inspireren!

Solliciteren

Ben jij geïnteresseerd in deze uitdagende stage? Stuur dan je CV + motivatie naar Matthijs Beumer via matthijs@rockwise.nl.