Stap zo snel mogelijk over op Google Analytics 4 voor € 139,-*

Maak jij op dit moment gebruik van Google Analytics? Dan heb je een grote uitdaging! Binnenkort raak je namelijk al je data kwijt. Althans, als je nu niet in actie komt.

Op 1 juli 2023 zal de huidige versie van Google Analytics namelijk worden vervangen door Analytics 4. Concreet betekent dit dat je huidige Analytics account op dat moment géén data meer voor je verzamelt. Is het je niet gelukt om voor 1 juli de overstap te maken? Doe dit dan alsnog zo snel mogelijk. Waarom? Op die manier zorg je er namelijk voor dat je voldoende data in Analytics 4 hebt zitten en kun je data van bijvoorbeeld de periode juli 2022 tot juli 2023 vergelijken. Check de video en kom vandaag nog in actie!

*Exclusief 21% btw.

Help mij overstappen

Laat hieronder je gegevens achter en ik neem persoonlijk contact met je op om jouw overstap te regelen.

Wij zijn Rockwise.
We rise by lifting others.

Morgen verder zijn dan vandaag: dat is waar we iedere dag naar streven. Voor onszelf en zéker voor jou. We doen namelijk niets liever dan werken met ambitieuze merken met een toekomstgerichte visie. Met optimistische ondernemers die, net als wij, denken in kansen en mogelijkheden. Elkaar uitdagen en inspireren. Samen grenzen verleggen en tot het uiterste gaan om duurzame groei te realiseren.

Maximaal rendement bereiken en duurzame groei faciliteren. Dat is waar we ons bij Rockwise mee bezighouden. In onze ogen bereik je dat alleen door te beginnen bij de basis. Door het leggen van een ‘oersterk fundament’ om op voort te bouwen. Vanuit een gedegen marketingstrategie bepalen we het optimale groeiplan voor jouw onderneming. Resultaatgericht, vastberaden en altijd op zoek naar nieuwe kansen.

Jouw rol als ondernemer is daarin essentieel. Je persoonlijke visie en kennis van de branche zijn namelijk onmisbaar. Wij geloven dat de mooiste prestaties ontstaan wanneer krachten worden gebundeld. Daarom hechten we veel waarde aan een betrokken samenwerking.

Blijf op de hoogte

hello@rockwise.nl