Vacature

Social media Stagiair

Parttime / Fulltime dienstverband

Solliciteer direct

Hoogeveen

Je bent enthousiast, leergierig en altijd online te vinden. Social media zijn bij jou bekend en je vindt het leuk om hiermee te werken. Wil jij weten wat jou te wachten staat? Bekijk dan onze vacature!

De giants van Rockwise zijn er om ondernemers te helpen groeien via het internet. Dat doen we door Google Ads en SEO projecten te beheren en hiernaast de beste tips en nieuwste online marketing trends te delen via onze e-books, blogs, video’s, cursussen, podcast en evenementen. Wij ontwikkelen graag webshops van onze klanten en werven potentiële klanten met een koopintentie via de zoekmachines van Google. Ultimo 2025 is Rockwise autoriteit als toonaangevend marketingbureau en vormt het vulkanische centrum waar online giants elkaar ontmoeten en inspireren!

We bedienen klanten uit binnen en buitenland. De focus ligt op e-commerce klanten, waarbij we concrete omzet targets opstellen en planmatig te werk gaan om deze targets binnen het vooraf geprognotiseerde termijn te behalen. Rockwise bestaat uit een team van 15 resultaat gedreven, jonge marketeers waar jij op korte termijn ook onderdeel van kunt worden.

De Rockwise Giant is:

  • Minstens 3 maanden 20-40 uur beschikbaar
  • Geïnteresseerd in online marketing
  • Creatief
  • Vaardig met photoshop en indesign
  • Ambitieus. Koffie halen staat niet op de planning

Hebben Facebook, Instagram, Snapchat, Tiktok en Linkedin voor jou geen geheimen meer? Vat jij je gedachten automatisch samen in 140 karakters? Willen jouw ouders je smartphone operatief van je arm laten scheiden? Solliciteer dan direct op deze uitdagende en leerzame stage! Wees er snel bij, want er is slechts 1 stageplek beschikbaar!

Ben jij geïnteresseerd in deze uitdagende stage? Stuur dan je CV + motivatie naar Matthijs Beumer via de onderstaande link!

Blijf op de hoogte

welkom@rockwise.nl