Tip: Video introductie Matthijs Beumer, laatstejaars HBO stagiair Minor E-Business

Video introductie Matthijs Beumer, laatstejaars HBO stagiair Minor E-Business

Gepubliceerd op: 4 februari 2014 1 min lezen Adis Nazareet

Say Hello to Matthijs! Matthijs Beumer is vandaag begonnen met zijn eindstage! 

Matthijs volgt de Minor E-Business en gaat de komende 5 maanden als stagiair actief mee helpen op het gebied van Inbound Marketing voor klanten. Daarnaast zal hij ook onderzoek doen over de mogelijkheden en kansen op het gebied van video marketing.

 

Matthijs Beumer aan het woord

”Hallo allemaal!

Mijn naam is Matthijs Beumer, 25 jaar en woon sinds afgelopen weekend weer in Hoogeveen. Ik ga de komende 5 maanden namelijk stage lopen bij Adis Nazareet. Dit gebeurt in het kader van mijn afstuderen aan de NHTV in Breda. Ik heb hier de afgelopen 3,5 jaar de opleiding ‘manager travel trade’ gevolgd.

Het laatste half jaar stond in het teken van de minor E-business. Binnen deze richting moest ik ook afstuderen. Adis Nazareet Inbound Marketing lijkt me hierdoor een perfecte afstudeerplek. Mijn vorige stage heb ik gedaan bij EF Educational Tours. Een Amerikaanse touroperator gevestigd in Madrid.

Ik hoop het komende half jaar veel van Adis Nazareet te leren wat betreft online marketing activiteiten zoals SEO, SEA, Email marketing, Video marketing en Social media marketing. Ik verwacht nogmaals een leerzame tijd en een fijne samenwerking met Adis en de overige mensen die ik ga leren kennen. Tot snel!”

Met vriendelijke groeten,

Matthijs Beumer