Tip: Web Giant Gerrit: "Geen dag is hetzelfde!"

Web Giant Gerrit: “Geen dag is hetzelfde!”

Gepubliceerd op: 1 januari 2021 0 min lezen Matthijs Beumer

Rockwise familie

Rockwise is meer dan zomaar een E-commerce agency. We beschouwen onze collega’s als familie. We ontwikkelen goede relaties met de mensen waar we dagelijks mee werken, of het nu gaat om het team, de klanten, leveranciers of relaties. We hebben een gezamenlijk doel: Het creëren van een klimaat waar online Giants elkaar ontmoeten en inspireren!

Wie is onze Web Giant, Gerrit Kreeft?

Mijn naam is Gerrit ik ben momenteel 23 jaar oud. Ik ben woonachtig in Emmer-Compascuum maar ben opgegroeid in Hoogeveen en werk sinds september 2020 bij Rockwise. Voordat ik bij Rockwise begon studeerde ik aan NHL Stenden te Emmen.

Binnen Rockwise ben ik verantwoordelijk voor het leveren van web support en back-end development. Dit houdt in dat ik maatwerk modules oplever voor klanten wanneer dit nodig is en vragen of problemen met websites behandel. Het leukste aan mijn rol vind ik de afwisseling, geen dag is hetzelfde!

Een leuke herinnering is de oplevering van de Tauron community. Ik was nauw betrokken bij de realisatie van dit project en het moment van oplevering was een mooi hoogtepunt.