Reviews verwerken op een WordPress website

Wanneer je een WordPress website/webshop hebt, wil je daarmee vertrouwen uitstralen. Vertrouwen kun je op basis van verschillende elementen creëren. Één van die elementen zijn reviews van mensen die bij jou een product of dienst hebben afgenomen.

Hoe verzamel ik reviews op mijn WordPress website?

Tegenwoordig zijn er talloze platformen waar mensen een review kunnen achterlaten over jouw bedrijf. Denk hierbij aan Facebook, Google, TrustPilot, KiyOh of WebwinkelKeur. Je zult zien dat sommige mensen uit zichzelf een review plaatsen, echter zul je er in de meeste gevallen een hoop aandacht aan moeten besteden.

Hoe plaats ik de verzamelde reviews op mijn website?

Er zijn verschillende manieren om de reviews terug te laten komen op jouw website. Meestal gaat de implementatie hiervan in samenhang met een plugin, die wordt geconfigureerd met jouw account. Hieronder hebben wij enkele toegepaste methodes opgesomd:

Google reviews

WordPress beschikt over een plugin waarmee je eenvoudig jouw verzamelde Google reviews kunt configureren:

WebwinkelKeur

WebwinkelKeur is een externe tool om reviews te verzamelen. Met behulp van een shortcode kun je deze terug laten komen op jouw website:

Overige

Reviews ontvang je vaak ook op andere kanalen naast eerder genoemde. Denk hierbij o.a. aan Facebook of misschien zelfs per mail. Deze reviews kun je zelf overkloppen in één van de WordPress plugins:

Wil je ook reviews op jouw WordPress website?

Rockwise bouwt converterende WordPress websites die vertrouwen uitstralen. Neem nu volledig vrijblijvend contact met ons op!

Blijf op de hoogte

hello@rockwise.nl