Tip: Wie is Google Ads Giant Robin Giethoorn?

Wie is Google Ads Giant Robin Giethoorn?

Gepubliceerd op: 1 januari 2021 0 min lezen Matthijs Beumer

Rockwise familie

Rockwise is meer dan zomaar een E-commerce agency. We beschouwen onze collega’s als familie. We ontwikkelen goede relaties met de mensen waar we dagelijks mee werken, of het nu gaat om het team, de klanten, leveranciers of relaties. We hebben een gezamenlijk doel: Het creëren van een klimaat waar online Giants elkaar ontmoeten en inspireren!

Wie is Google Ads Giant Robin Giethoorn?

Mijn naam is Robin Giethoorn en ik ben geboren en getogen in Hoogeveen. Na de HAVO ben ik begonnen aan de opleiding Commerciële Economie aan het Windesheim in Zwolle. Toen ik de opleiding had afgerond ben ik meteen begonnen bij Rockwise als Google Ads Strateeg. Binnen deze functie komt hetgeen wat ik geleerd heb tijdens de opleiding goed van pas en gebruik ik mijn theoretische kennis om ervaring in de praktijk op te doen. Het leuke aan deze functie vind ik het contact met klanten en het behalen van waardevolle resultaten voor klanten. Het is namelijk erg motiverend om rendement voor klanten te behalen. Mijn leukste herinneringen bij Rockwise zijn de fanatieke tafeltennispotjes tussen de middag.