Tip: Wie is onze content- Giant, Sandra Kerdijk?

Wie is onze content- Giant, Sandra Kerdijk?

Gepubliceerd op: 10 januari 2021 1 min lezen Matthijs Beumer

Rockwise familie

Rockwise is meer dan zomaar een E-commerce agency. We beschouwen onze collega’s als familie. We ontwikkelen goede relaties met de mensen waar we dagelijks mee werken, of het nu gaat om het team, de klanten, leveranciers of relaties. We hebben een gezamenlijk doel: Het creëren van een klimaat waar online Giants elkaar ontmoeten en inspireren!

Wie is onze content Giant, Sandra Kerdijk?

Mijn naam is Sandra Kerdijk en inmiddels ben ik al een paar maanden werkzaam bij Rockwise. Iedere dag rij ik met plezier vanuit Groningen naar Hoogeveen om te werken aan een leuk SEO-traject voor één van onze klanten. In tegenstelling tot mijn collega’s ben ik nog student. Rockwise heeft mij de mooie kans gegeven om mij de opgedane theoretische kennis direct toe te passen in de praktijk. Het leukste aan mijn werk vind ik de verschillende werkzaamheden die ik mag verrichten. Ik ondersteun het SEO-traject, schrijf SEO-teksten, maar ondersteun ook de back-office. Daarnaast vind ik het super tof om me helemaal te verdiepen in de klant, voordat ik een tekst schrijf.

De leukste herinnering bij Rockwise tot nu toe vind ik wel mijn stageperiode. Ondanks dat mijn collega’s het druk hadden, hebben zij een enorm gevarieerd programma voor mij ontworpen waarin ik super veel heb geleerd. Tot op de dag van vandaag kijk ik hier met plezier op terug.