Tip: Wie is onze nieuwe Giant, Milan Ronkes?

Wie is onze nieuwe Giant, Milan Ronkes?

Gepubliceerd op: 15 maart 2021 1 min lezen Milan Ronkes

Rockwise familie

Rockwise is meer dan zomaar een E-commerce agency. We beschouwen onze collega’s als familie. We ontwikkelen goede relaties met de mensen waar we dagelijks mee werken, of het nu gaat om het team, de klanten, leveranciers of relaties. We hebben een gezamenlijk doel: Het creëren van een klimaat waar online Giants elkaar ontmoeten en inspireren!

Wie is onze nieuwe Giant, Milan Ronkes?

Ik ben Milan Ronkes, 21 jaar oud en geboren in Hoogeveen. Op moment van publiceren ben ik bezig met het laatste halfjaar van de hbo-opleiding commerciële economie op het Windesheim, Zwolle. In januari van dit jaar ben ik in contact gekomen met Adis en Matthijs en kwamen we erachter dat we elkaar waarschijnlijk goed kunnen aanvullen: Rockwise, als ambitieus bedrijf, altijd op zoek naar verbetering. Ik, als afstudeerder, op zoek naar een mooie uitdaging voor mijn onderzoek. Het contact beviel van beide kanten en zodoende is onze samenwerking begonnen. Van januari tot en met juni doe ik onderzoek naar verbeteringen in de positionering van Rockwise. Deze positionering moet het bedrijf helpen om de doelstellingen te behalen en door te groeien tot toonaangevend online marketingbureau in Nederland.

Wekelijks word ik één dag in de week opgeleid tot Google Ads Specialist en besteed ik de rest van de tijd aan mijn onderzoek. In mijn eerste periode op dit kantoor heb ik al snel de indruk gekregen dat Rockwise een erg ambitieus bedrijf is waar kwaliteit en plezier hand in hand gaan. Ik ben hier goed ontvangen door mijn collega’s.

De komende maanden voer ik mijn onderzoek verder uit en zal ik jullie af en toe meenemen in mijn zoektocht naar een verbeterde positionering voor Rockwise. Mijn leukste herinneringen aan Rockwise tot nu toe zijn alle potjes Fifa die ik van Robin, Melvin, Sander en Mark heb gewonnen. Mijn doel in 2021 is om 90% van de komende wedstrijden van hen te winnen. Ik wens de jongens succes met hun doel om mij van de Fifa-troon te stoten.