Tip: Wie is onze nieuwe Giant, Tijn Lubbers?

Wie is onze nieuwe Giant, Tijn Lubbers?

Gepubliceerd op: 15 januari 2021 0 min lezen Matthijs Beumer

Rockwise familie

Rockwise is meer dan zomaar een E-commerce agency. We beschouwen onze collega’s als familie. We ontwikkelen goede relaties met de mensen waar we dagelijks mee werken, of het nu gaat om het team, de klanten, leveranciers of relaties. We hebben een gezamenlijk doel: Het creëren van een klimaat waar online Giants elkaar ontmoeten en inspireren!

Wie is onze nieuwe Giant, Tijn Lubbers?

Ik ben Tijn Lubbers, ik ben geboren in zuidoost Drenthe. Momenteel volg ik nog de ict opleiding aan het Alfa College in Hardenberg en sinds kort werk ik als stagiair applicatie- en media ontwikkelaar bij Rockwise en mag mij hier bezighouden met het ontwikkelen van de websites van onze klanten en het automatiseren van alle verstuurde data binnen het bedrijf. Hierdoor zorg ik dat alle online gegevens veilig op de goede plek komen en de “workflow” vloeiend en snel blijft verlopen. Ik kijk enorm uit naar alle nieuwe contacten die ik ga op doen tijdens mijn verblijf bij Rockwise.