Google Ads Bureau

Ben je van plan om te gaan adverteren in Google? Wil je erachter komen of adverteren winstgevend kan zijn voor jouw onderneming?

Een gedegen onderzoek is het halve werk. Om achteraf teleurstelling te voorkomen is het belangrijk om kansen in de markt zorgvuldig in te schatten met de Google Ads planner. Rockwise is een Performance Based Google Ads Bureau. Dit wil zeggen dat goede resultaten leidend zijn en deze resultaten vooraf nauwkeurig worden onderzocht op haalbaarheid.

Google Ads Bureau – Rockwise

Rockwise wil ambitieuze bedrijven bedienen die online kansen willen aangrijpen voor verdere groei. We staan klaar voor ondernemers die schouder aan schouder, gezamenlijk, gas willen geven in een markt waar veel potentie ligt. Budgetten die nodig zijn om de doelen te realiseren die zijn er. En de klant ziet, voelt en gelooft in onze aanpak en de kansen die er liggen.

Onze missie als Google Ads bureau

“Rockwise ondersteunt ondernemende bedrijven bij maximaliseren van het marktpotentieel en de transformatie naar dé online reus in hun specifieke branche!”

Met Rockwise willen we het meest toonaangevende Google Ads bureau voor het middensegment in Nederland zijn. Dit zowel qua uitbesteding van online diensten als inspirerende organisatie voor medewerker marketeers en online marketeers in opleiding.

Dit bereiken we door verdere optimalisatie, uitbreiding van de team en professionalisering van de organisatie. We uiten optimaal onze kennis en expertise door middel van interactieve kanalen op een energieke en gepassioneerde manier. Hierdoor zal de autoriteit als Google Ads bureau nog harder gaan groeien.

Onze visie als Google Ads bureau

“In 2025 is Rockwise autoriteit als toonaangevend marketingbureau en vormt het vulkanische centrum waar online giants elkaar ontmoeten en inspireren!”

Op zoek naar een geschikt Google Ads bureau?

Wij omschrijven onszelf als energiek Google Ads bureau. Er zijn aantal kernwaarden die Rockwise als organisatie sterk maakt. Deze kernwaarden zijn niet uit de lucht gegrepen, maar zijn in essentie een mix van waarden die gegroeid zijn vanuit de mensen die betrokken zijn bij Rockwise sinds 2011.

Onze kernwaarden

  • Betrokkenheid
  • Humor & plezier
  • Kennis/expertise
  • MVO
  • No nonsense organisatie
  • Ontwikkeling & groei
  • Respectvol
  • Resultaatgericht/Presteren
  • Teamgevoel
  • Humor & plezier

Bovenstaande kernwaarden zijn het DNA van Rockwise. Vatten we deze samen in alles wat we doen, dan is dit te betitelen als synergiek. Dit is een samenhangende woord van Synergie en Energie. Benieuwd of uw ambities passen bij die van ons? We maken graag kennis.

Blijf op de hoogte

hello@rockwise.nl