Snel online met je webshop - Online groeien met Rockwise!

Wil jij binnen 72 uur starten met

je eigen webshop?


Online marketing draait bij Rockwise om het maken van rendement. Wil je niet een half jaar op je webshop wachten, maar direct van start? Check dan direct hier onze demo van RockCommerce.

Basic

69 /maand*
Een webshop beginnen? Start met de basis.
Uit de startblokken met je eerste webshop? Begin en upgrade op
een later moment naar een Giant.

250 producten
1 gebruikersaccount
Omnichannel mogelijkheden
Verkoop nationaal
E-mail support
Import & export tools
Rapportage dashboard
SEO optimalisatie

Bestel direct
je webshop

Plus

179 /maand*
De online vruchten plukken in jouw branche? Plus direct!
Uitbreiden met je webshop?
De oplossing voor snel groeiende
bedrijven die willen plussen.

3.000 producten
3 gebruikersaccounts
Omnichannel mogelijkheden
Verkoop internationaal
Telefoon & e-mail support
Trainingsessies
(vanaf jaarlijkse betaling)
Import & export tools
Rapportage dashboard
SEO optimalisatie
Uitgebreide blog mogelijkheden
Product filters
Toegang tot API
HTML/CSS aanpassingen

Bestel direct
je webshop

Giant

289 /maand*
Ben je er klaar voor om een online Giant te worden?
Genoeg geplust om nu een
online Giant te worden in
jouw specifieke branche?

7.500 producten
5 gebruikersaccounts
Omnichannel mogelijkheden
Verkoop internationaal
Telefoon & e-mail support
Trainingsessies
(vanaf jaarlijkse betaling)
Import & export tools
Rapportage dashboard
SEO optimalisatie
Uitgebreide blog mogelijkheden
Product filters
Toegang tot API
HTML/CSS aanpassingen
Checkout A/B testen
Kortingsregels
Productbundels

Bestel direct
je webshop
×

Snel van start met jouw Basic pakket

Uit de startblokken met je eerste webshop? Begin en upgrade op
een later moment naar een Giant.

×

Snel van start met jouw Plus pakket

Uitbreiden met je webshop? De oplossing voor snel groeiende bedrijven die willen plussen.

×

Snel van start met jouw Giant pakket

Genoeg geplust om nu een online Giant te worden in jouw specifieke branche?

Bel ons   085 - 488 44 57

Of mail   sales@rockwise.nl

*Prijzen zijn gebaseerd op operational lease voor één webwinkel en inclusief webhosting en .NL domeinnaam.

RockCommerce Lease: De oplossing voor een kickstart met jouw webshop!

Altijd al je eigen webshop willen starten, maar kijk je op tegen de eenmalige investering? Bij Rockwise hebben we daar de afgelopen maanden een oplossing voor ontwikkeld; RockCommerce! Een webshop omgeving gebaseerd op, en werkend met WooCommerce. Het webshop systeem binnen WordPress.

RockCommerce is voortgekomen uit 28+ jaar ervaring. Een effectieve lay-out voor jouw webshop is het eindresultaat, voorzien van optimale techniek, zodat het genereren van conversies een fluitje van een cent is geworden. Waar ontbreekt het dan nog aan? Jouw productaanbod, voorzien van de juiste eigenschappen, teksten en afbeeldingen.

Met RockCommerce kun je binnen 72 uur van start met het invoeren van je productaanbod en informatiepagina’s. Hierna kun je live met je webshop en beginnen met het genereren van omzet!

Gaat het dan vanzelf? Dat zou mooi zijn, maar in een winkel komen de bezoekers ook niet vanzelf, toch? Rockwise kan je op dit vlak eveneens ondersteunen met online marketing via Google, zowel langs het organische als betaalde kanaal.

Stap 1

Rocken met RockCommerce

Van start met RockCommerce? Dat begint bij een bestelling van één van de pakketten hierboven. Twijfel je over je keuze? Neem dan contact met ons op. Na je bestelling neemt Koen contact met je op om uit de startblokken te gaan met je webshop. Zo bespreken we je wensen, doelen, inventariseren we je huisstijl, waarna we van start kunnen met stap 2.

Stap 2

Inrichting van je webshop

Na je korte intake gaan we van start met de technische inrichting van jouw RockCommerce omgeving! Deze zetten wij geheel voor je klaar op een testomgeving, waar je binnen 72 uur van start kunt met de invulling van jouw webshop content. Producten, informatie, afbeeldingen en meer. Kortom het moment van klaarstomen van je webshop voor lancering!

Stap 3

Testfase en livegang

Ben je er klaar voor om een online Giant te worden? Gaaf! Zodra we van jou het signaal krijgen dat we je webshop kunnen lanceren, starten wij dit proces op en plaatsen we de webshop live op de door jouw geregistreerde domeinnaam. Op dat moment implementeren wij geheel kosteloos ook Google Analytics, zodat je nauwkeurig in de gaten kunt houden hoe jouw webshop presteert, waar je bezoekers vandaan komen en meer!

Een klantenservice waar je bezoeker vrolijk van wordt

Niets is vervelender dan een vraag hebben en het antwoord niet snel kunnen vinden. De klantenservice pagina van RockCommerce maakt het je bezoeker makkelijk om snel en doeltreffend een antwoord te vinden op een vraag.

Doeltreffende productpagina’s

Een bezoeker die gaat twijfelen op de productpagina…Je wilt het liever niet. De conversiegerichtte productpagina’s van RockCommerce zorgen ervoor dat je bezoekers gaan converteren naar klanten!

Slimme responsive filters

Een uitgebreid assortiment vraagt om een logische structuur in je webshop. Door het toekennen van kenmerken aan je producten maak je het je bezoeker met RockCommerce ontzettend eenvoudig om snel het product te vinden via slimme filters.

De voordelen op een rij:

 • Eenvoudig in gebruik: zonder technische kennis eenvoudig producten en gerelateerde informatie toevoegen of bewerken;
 • Hoge schaalbaarheid: Of je nu 10 of 100 bestellingen per dag ontvangt. WooCommerce blijft overeind door de cleane opbouw van RockCommerce;
 • Modulair groeien: wil je in de toekomst meer functionaliteiten, dan kun je deze gewoon toe laten voegen aan je RockCommerce systeem;
 • Laagdrempelige investering: voor een vast maandbedrag kun je binnen 72 uur van start met het invullen van je productaanbod, het aanleveren van je logo etc.

Meer informatie?

Wat is de duur van de overeenkomst?

RockCommerce is maandelijks opzegbaar en gebaseerd op het operational lease principe. Dit betekent dat de webshop door jou gebruikt mag worden, maar eigendom blijft van Rockwise. Na opzegging zal de webshop gedeactiveerd worden.

Kan ik upgraden?

Het is natuurlijk altijd mogelijk om te upgraden. Downgraden is ook mogelijk, maar intensiever, omdat er dan concessies in functionaliteiten gedaan moet worden.

Kan ik mijn eigen domeinnaam gebruiken?

Ja! Rockwise zorgt ervoor dat jouw webshop op je eigen domeinnaam te bereiken is.

Krijg ik ondersteuning?

Voor ieder pakket bieden wij ondersteuning om je verder te helpen met het inrichten van je webshop. Het snelste antwoord krijg je via rockcommerce@rockwise.nl.

Kan ik zelf producten invoeren?

Het is uiteraard mogelijk en vooral de bedoeling dat je zelf je producten gaat invoeren. Dit kan handmatig, maar uiteraard ook door middel van een import van een CSV of XML file.

Regelt Rockwise een SSL-certificaat?

Ja! De veiligheid van een webshop staat voorop, dus Rockwise zorgt ervoor dat deze voorzien is van een geldig SSL-certificaat.

Hoe factureren jullie?

Efficiëntie voorop. Rockwise incasseert maandelijks het maandbedrag van je rekeningnummer.

Wie doet wat?

Rockwise begint na je bestelling met het klaarzetten van jouw webshop op een testomgeving. Daarbij voeren we jouw huisstijlkleuren door in RockCommerce en plaatsen we de basis gegevens van jouw organisatie, zoals telefoonnummer, e-mail en adresgegegvens.

Wanneer wij klaar zijn krijg je van ons bericht en kun je op dat moment aan de slag met het invullen van jouw webshop met producten.

Krijg ik een vast contactpersoon?

Koen neemt ten alle tijden het eerste contact met je op. Vervolgens is de snelste route door eventuele vragen over RockCommerce te stellen aan rockcommerce@rockwise.nl. Je bericht komt dan direct uit bij support, waardoor je des te sneller geholpen wordt.

In de startblokken om je eigen

webshop te beginnen?

Waar begin ik en wat zijn de mogelijkheden als de webshop  succesvoller uitpakt dan vooraf gedacht?
Een veel voorkomende vraag die we regelmatig voorbij horen komen. Op de markt zijn vele partijen waar je tegen een vast maandbedrag een webshop kunt beginnen. Een leuke start om te kijken of een webshop iets voor je is, maar wat gebeurd er als bovenstaande vraag zich voor doet?

Wil je meer dan pionieren en er een succes van maken, dan heb je veelal te maken met grote eenmalige investeringen. Die combinatie hebben wij weten te vertalen in een abonnementsvorm, waarbij je een professionele webshop gebruikt die het daverende succes aan kan, maar wel tegen een vast maandbedrag zónder eenmalige investeringen én met groeimogelijkheden voor de toekomst.”

Rocken met RockCommerce

Vanuit 28 jaar+ ervaring in online marketing hebben we een lay-out opgezet, welke gericht is op het genereren van zoveel mogelijk conversies = verkopen. Waar je normaliter minimaal € 10.000,- zou moeten investeren om een dusdanige webshop te laten ontwikkelen, kun je nu van start vanaf € 69 p/md incl. webhosting en .NL domeinnaam van start met jouw online business!

Standaard beschik je over een conversie gerichte webshop lay-out waarmee je minimaal* een conversieratio behaald van 3%.
De lay-out is opgezet vanuit het oogpunt conversie. Dit betekent dat we over ieder element en de plek daarvan in de webshop hebben nagedacht. Dat maakt dat je vanaf dag 1 profiteert van een optimaal presterende webshop.

*Afhankelijk van de markt en je productaanbod.

 • Eenvoudig in gebruik

  Zonder technische kennis eenvoudig producten en gerelateerde informatie toevoegen of bewerken.

 • Hoge schaalbaarheid

  Of je nu 10 of 100 bestellingen per dag ontvangt. WooCommerce blijft overeind.

 • Modulair groeien

  Wil je in de toekomst meer functionaliteiten, dan kun je deze gewoon toe laten voegen aan je RockCommerce systeem.