Events die je niet mag missen!

Zoek de groei op!

Het business event met GROTEsprekers. De SPRAAKwatervallen die voor GROOTSdenken gaan en samen met jou de groei willen opzoeken.

Want groei is niet alleen investeren in je bedrijf of je marketing. Echte stappen zet je als ondernemer, wanneer je ook persoonlijk blijft groeien. Wanneer je kennis vergaart en waarde kunt delen. Wanneer je organisatie met je meegroeit en niet van je af.

‘We rise by lifting others’ is een quote die wij als Rockwise zeer serieus nemen. Want groei is wat wij, voor onze klanten, dagelijks realiseren. Maar dat stopt niet bij een Google-ads campagne of vernieuwde website.

Groei met ons mee

Groei is ook het delen van kennis. Waarde bieden en samen tot nieuwe inzichten komen. Af en toe klinken experts wellicht als GROOTsprekers met een hoop SPRAAKwater. Maar laat het nu net die GROTEdenkers en die anderSPREKERS zijn die al veel hebben bereikt. Die snappen dat je met mindset, doorzettingsvermogen en door de grenzen op te zoeken, verder komt.

Groei met ons mee en meld je aan voor een unieke avond. Per datum zijn er slechts 50 plekken te vergeven, dus wie weet ben jij onderdeel van deze nu al SPRAAKmakende avonden.

Tijdens de eerste GROOTspraak op 11 mei spreken TOPonderneemster en financieel-expert; Annemarie van Gaal en CHEF-innovatie en voormalig langebaanschaatser; Ben van der Burg. Samen zoomen we in op het onderwerp: INNOVATIE. Meld je aan en wellicht ben jij er deze eerste editie bij.

Blijf op de hoogte

welkom@rockwise.nl