Events die je niet mag missen!

grootspraak event

Het business event met GROTE sprekers. De SPRAAK watervallen die voor GROOTS denken gaan en samen met jou de groei willen opzoeken.

Want groei is niet alleen investeren in je bedrijf of je marketing. Echte stappen zet je als ondernemer, wanneer je ook persoonlijk blijft groeien. Wanneer je kennis vergaart en waarde deelt. Wanneer je organisatie met je meegroeit en niet van je af.

‘We rise by lifting others’ is een quote die wij als Rockwise zeer serieus nemen. Want groei is wat wij, voor onze klanten, dagelijks realiseren. Maar dat stopt niet bij een Google-ads campagne of vernieuwde website.

Grootspraak 2024

Goed nieuws! Mede dankzij jouw aanwezigheid zijn de drie edities in 2023 meer dan geslaagd! We zijn dan ook verheugd om mede te delen dat Grootspraak in 2024 een vervolg krijgt. Momenteel zijn wij bezig met de planning voor de Grootspraak evenementen in 2024. Hou onze website en social media kanalen in de gaten voor meer informatie.

Groei met ons mee

GROOTspraak terugblik 11 mei 2023

GROOTspraak terugblik 6 juli 2023

Groei is ook het delen van kennis. Waarde bieden en samen tot nieuwe inzichten komen.

Af en toe klinken experts wellicht als GROOTsprekers met een hoop SPRAAKwater. Maar laat het nu net die GROTE denkers zijn die al veel hebben bereikt. Die snappen dat je met mindset en doorzettingsvermogen verder komt.

Groei met ons mee en meld je aan voor een unieke avond. Per datum zijn er slechts 75 plekken te vergeven, dus wie weet ben jij onderdeel van deze nu al SPRAAKmakende avonden.

De GROOTspraak events worden gehouden op locatie bij Van der Valk in Assen.

hello@rockwise.nl