Tip: AdisNazareet.nl Krijgt Versterking!

AdisNazareet.nl Krijgt Versterking!

Gepubliceerd op: 5 juni 2013 1 min lezen Adis Nazareet

AdisNazareet.nl krijgt versterking en dit mag natuurlijk niet onopgemerkt blijven!

Wegens drukte met Zoekmachine- en Inbound Marketing werkzaamheden voor klanten, moest ik een keus maken tussen stoppen met bloggen of hulp inroepen van een enthousiaste marketing assistent.

Na mijn start in Februari met bloggen heb ik vele ondernemers en marketeers kunnen helpen en het laatste wat ik wilde missen zijn de enthousiaste reacties van de bloglezers en volgers. Dus de keus voor een marketing assistent was een no-brainer!

Nu heb ik gelukkig een kantoor dat gevestigd is in een gebouw vol met andere gepassioneerde ondernemers en bedrijven, het vinden van een marketing assistent duurde dan ook niet lang! Halverwege mei is Sandra Lakebrink van Drentse Diepte begonnen als Marketing en Blog Assistente voor AdisNazareet.nl. Afgelopen 14 dagen heeft ze de tijd gehad om aantal dingen intern op te pakken en nu is het eindelijk tijd dat ze zichzelf even voorstelt aan jullie!

Sandra Lakebrink stelt zich voor!

Hallo, ik ben Sandra Lakebrink, werkzaam in ondernemershotel de Compaen in Hoogeveen, met mijn eigen bedrijf Drentse Diepte. Een bedrijf in bedrijfsondersteuning en trainingen. Mijn specialiteit is meedenken met een ondernemer. Ik zeg wel eens tegen een ondernemer: doe jij waar je goed in bent, dan doe ik de rest voor je. Of anders gezegd, wat kun je zelf en waarbij kan ik je ondersteunen.

Mijn specialiteit is meedenken met een ondernemer.

Ik schrijf graag, redigeer teksten en ondersteun bij het schrijven van blogs. Mijn samenwerking met Adis Nazareet bestaat dan uit het helpen beheren van interviews en blogs en het redigeren van teksten. Ik heb erg veel zin in onze samenwerking!

Sandra Lakebrink,
Marketing en Blog Assistent

Sandra, welcome on-board en enjoy your marketing journey @ AdisNazareet.nl!