Tip: Baltussen felicitaties 40 jarig jubileum!

Baltussen felicitaties 40 jarig jubileum!

Gepubliceerd op: 2 juni 2014 2 min lezen Adis Nazareet

Wij, team AdisNazareet.nl, vinden het een unieke prestatie om als familiebedrijf 40 jaar een toonaangevende onderneming te zijn. Bij een prestatie van dit formaat hoort een unieke felicitatie!

De woordenwolk hiernaast bestaat uit felicitaties van zakenkring- leden en overige vrienden/kennissen. De felicitaties vormen het gezicht van Joost Baltussen, Het gezicht van Baltussen parket

In onderstaand tabel vindt u de volledige felicitaties!

Adis Nazareet en Matthijs Beumer Hoewel alle hout geen timmerhout is, zijn jullie uit het goede hout gesneden als het gaat om hout. Veel succes in de toekomst gewenst! Niet op eigen houtje, maar mooi samen, zoals POS al Baltussen al enkele jaren samen zijn.
Jelmer de vries Wij van KinderGordijnen.nl feliciteren het team van Baltussen Parket met het 40 jarig jubileum!
Maarten Molenberg Emiel en Joost, van harte gefeliciteerd met het 40-jarig jubileum van Baltussen. Op naar de volgende veertig met vloeren van de bovenste plank!
Mieke Grievink “Ambacht met een hart voor hout! Met inspirerende groet Mieke Grievink”
Monique Huizenga Gefeliciteerd met dit mooie moment.
Herold Velema en Jan Leijssenaar Gefeliciteerd, Baltussen bestaat 40 jaar en dat betekent dat je trots mag zijn op je bedrijf en trots mag zijn op je ervaring die je elke dag maar weer kunt inzetten om je klanten te helpen. Wij kennen Baltussen als een bedrijf die zorg heeft voor de kwaliteit van het product en de mensen er omheen. Ook wij zijn trots dat wij Baltussen als klant mogen hebben om ook te laten zien dat dit bedrijf ook online iets te bieden heeft. Wij wensen directie en medewerkers ook in de toekomst nog vele succesvolle jaren en hopelijk dat wij nog vele jaren mogen samenwerken.
Jelmer de Boer Als een bedrijf 40 jaar bestaat is dat een bevestiging van zijn vakmanschap, klasse en betrouwbaarheid. Chapeau! Op naar de volgende 40!
Jan Meibrink Studio Meibrink/Hoogeveen Voluit feliciteert Baltussen Parket met het 40 jarig jubileum en hoopt dat er nog vele succesvolle jaren zullen volgen!
Frank van Osch Iedereen weet dat het na 40 jaar niet “ophout”. Daarom wenst 4EASYMOVING Baltussen nog eens 40 jaar “vertrouwd met hout”.
Marian van der Heide Styling for all, Marian van der Heide, feliciteert Baltussen parketvloeren met het 40-jarig jubileum!
Frans Post Van harte gefeliciteerd met jullie 40 jarig bestaan! Creatieve groet Frans Post van FP Creation!
Rene Kerkhof Promobee feliciteert Baltussen met 40 jarige jubileum!!
Chris Versluis Namens Verentis willen we Baltussen van harte feliciteren met dit 40 jarige jubileum!
Robert ottes Al 40 jaar een begrip in de regio! Van harte gefeliciteerd namens NDC mediagroep
Ynte-Jan Walinga Heel bijzonder dat een bedrijf 40 jaar bestaat en dat in deze tijd.

We wensen Baltussen ook in de toekomst een leuke en succesvolle tijd toe!